ŽESTOK ODGOVOR IZ NIŠA: Nekome smeta jak Radnički jer ugrožava beogradske kombinacije

Fudbalski klub Radnički i trener Boban Dmitrović odgovorili su večeras šefu stručnog štaba Čukaričkog Nenadu Lalatoviću koji je izjavio da su Nišlije, uz Crvenu zvezdu i Partizan, obezbedili izlazak na evropsku scenu

Foto: M.Bukovac

 

– Očigledno je da nekome u Beogradu smeta jak Radnički i ne samo Radnički, već bilo ko spreman da na terenu ugrozi beogradske ‘kombinacije’, koje godinama unazad urušavaju srpski fudbal. Da li je naš greh što smo im poremetili dogovore i koncepcije? Da li je naša greška što smo napravili kvalitetnu ekipu i stvorili uslove da i Niš konačno vidi evropske utakmice? Da li je Radnički uzdrmao komfor beogradske ‘tramvaj lige’, u kojoj je godinama morao da zaboravi bodove još na naplatnoj rampi Nais, rekao je Dmitrović za klupski sajt.

Trener Čukaričkog, Lalatović, ranije danas izjvaio je da su tri ekipe – Zvezda, Partizan i Radnički „sigurni putnici“ u Evropu i da se među velikom konkurencijom traži četvrta ekipa.

Radnički je u seriji od šest uzastopnih pobeda u Super ligi i trenutno je na trećoj poziciji sa 42 boda, jednim više od Čukaričkog.

– Da li to Radnički poštenom borbom zauzima nečije unapred osvojeno treće mesto, pa ga sada treba provući kroz medijsko blato i pokvariti mu atmosferu pred niz značajnih mečeva. Treće mesto i 42 boda Radnički je osvojio mukotrpnim radom i zalaganjem stručnog štaba i samih fudbalera na terenu, rekao je Dmitrović.

Trener Nišlija kazao je da je bolji plasman njegovog tima na tabeli Super lige „posledica dirketnih mečeva dva tima“, u kojima je Radnički ostvario pobedu i jedan remi.

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*