Zbog trgovine narkoticima u Nišu uhapšene četiri osobe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su A. S. (1979), M. K. (1984), D. K. (1980) i S. S. (1962) sa područja Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga

Foto: MUP Srbije

 

Postoje osnovi sumnje da je A. S. u dužem periodu prodavao heroin M. K. i 42-godišnjem Nišliji protiv koga je krivična prijava podneta u redovnom postupku zbog sumnje da je posredovao u prodaji droge, saopštio je MUP.

Prilikom pretresa kuće A. S. u Niškoj Banji pronađeno je 5,7 grama heroina i vagica za precizno merenje, sa tragovima opojne droge.

M. K. i D. K. su, kako se sumnja, heroin prodavali na teritoriji Niša u čemu je posredovao S. S. kod kojeg je pronađeno 6.000 dinara za koje se sumnja da potiču od prodaje narkotika.

Pretresom stana M. K. pronađeno je pet paketa sa 1,67 grama heroina, tableta MDMA, vagica za precizno merenje i 23.730 dinara, za koje se sumnja da su stečeni prodajom droge.

Takođe, oduzeto je i 40 metaka, koji su vlasništvo njegovog oca, pa je protiv njega podneta krivična prijava u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

D. K. se tereti da je heroin koji je, kako se sumnja, kupovao od M. K. preprodavao u Nišu, a kod njega u čarapi pronađena su četiri paketića sa 1,18 grama heroina.

Po nalogu tužioca, četvorici osumnjičenih je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu, navodi MUP.

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*