Žandarmi darivali paketiće najmlađim pacijentima niškog Kliničkog centra

Pripadnici niškog odreda Žandarmerije su i za ove novogodišnje i božićne praznike, darivali poklon paketiće, mališanima koji se trenutno leče na Klinici za hematologiju niškog Kliničkog centra

Osim toga, ove godine, elitna policijska jedinica kupila je i računarsku opremu koja će služiti za razonodu najmalađih pacijenata.

Kao i prethodnih godina, niški Žandarmi su i ove, prikupili sredstva za kupovinu novogodišnjih poklona za bolesnu decu, koja praznične dane provode u posteljama dečije hematoonkološke Klinike. Ovoga puta, za sumu od 150 hiljada dinara, uspeli su da pribave 32 paketića i dva računara za potrebe igraonice na hematoonkologiji.

Kako navode u Upravi niškog Kliničkog centra, ovaj humani gest žandarma, koji je već postao tradicionalan, pokazuje da ova ustanova uvek može da se osloni na njih.

U niškoj Žandarmeriji istakli su, da na ovaj način žele da pokažu da su, sem profesionalnih poslova koje obavljaju i društveno odgovorni, piše Gradjanin.

– Želimo da pokažemo da smo i mi ljudi i da smo humani i da želimo da pomognemo u svakom smislu, kao i da smo za sve naše građane uvek tu i na usluzi, rekao je komandant Odreda, major Nenad Šćepanović.

-Osim ovoga što smo sada pripremili i doneli dečici, narednih dana dostavićemo i jedan televizor, koji će takođe biti smešten ovde na Klinici.

Do sada su policijski službenici Odreda, tokom godina prikupili skoro 700 hiljada dinara za Dečiju hematoonkološku kliniku, a kako kažu, u planu je da i u narednom periodu nastaviti sa sičnim akcijama.

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*