Za pet dana ni makac od postavljanja kocke u Kazandžijskom sokačetu

Koliko slika govori više od reči pokazuju fotografuije građana, tačnije vlasnika kafića u Kazandžijskom sokačetu, a na temu „kako teku radovi na adaptaciji ovog jedinstvenog dela Niša?“

Foto: gradjanin.rs

 

Prve granitne ploče su postavljene, ali i kocke poređane u polukrug. Činilo se da će na taj način biti postavljene po sredini sokaka. Ipak, na slici od sinoć, 5. decembra vidi se da od tog kvadratnog metra nije maklo.

Na tabli radova piše da je nadzorni organ Dragan Dimitrijević, koji je na pitanje zašto se nije nastavilo sa postavljanjem kocke rekao za Gradjanin da su ne samo on, nego i drugi radnici dobili zabranu bilo kakvih saopštenja medijima.

To nismo dobili usmeno, nego pismeno i to bi bilo karakterisano kao kršenje radne discipline tako da može da se dobije i otkaz. Prema tome ne mogu ništa da izjavim povodom toga što ste pitali – rekao je on.

U Direkciji za izgradnju grada na isto naše pitanje, dobijen je i isti odgovor, ali je i nezvanično rečeno da radovi teku bez problema i da su instalacije postavljene bez problema.

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*