ZA LJUBITELJE BIOSKOPA: Pogledajte novi repertoar bioskopa Cineplexx!

Najveći i najmoderniji bioskop u Nišu – Cineplexx, koji se otvorio 10.novembra prošle godine istinski obara sve granice. Za sve vas koji željno očekujete novi repertoar, bioskop Cineplexx vam je upravo to doneo

Bioskop Cineplexx

 

1. “U velikom stilu” – Trojica penzionera, Vil, Džo I Al koji žive zajedno i polako trunu u beskrajno jednoličnim danima, očajnički tražeći način kako platiti zaostale račune i provesti više vremena sa svojim najmilijima.

U jednom trenutku odluče da opljačkaju banku kako bi se domogli svog novca. Ako im pođe za rukom, novac će im sigurno dobro doći, a ako ih uhvate, šta je najgore što se može desiti trojici staraca? Možda će otići u zatvor, možda u grob. U svakom slučaju otići će “U velikom stilu”.

Trejler filma

 

 

 

2. “Grad neupadljive svetlosti” – U vrvećem multikulturalnom metropolis kakv je današnji London, naizgled jasan slučaj nestale osobe odvešće privatnog detektiva u opasan svet religijskog fanatizma I političkih intriga.

Trejler filma:

 

 

3. “Koliba” – Film zasnovan na istoimenom bestseleru koji je prodat u više od 5 miliona primeraka I preveden na više od 40 jezika. Koliba je priča o ocu čiju je ćerka Misi oteta i ubijena tokom porodičnog izleta.

Jedino što je ostalo, krvavu haljinicu, policija nalazi u napuštenoj kolibi u divljini Oregona. Četiri godine kasnije, ožalošćeni Mak prima čudnu poruku, poziv da poseti onu istu kolibu…

Glavne uloge u filmu tumače Sem Vortington, Rada Mičel, Tim Makgrao i oskarovka Oktavija Spenser.

Trejler filma:

 

 

4. „Afterparti” – Priča nam dolazi iz poznatog beogradskog kluba „LINE“ , u kome se živi noćni život koji prepričavaju svi oni koji su ikad bili u Beogradu. Ali Mare ima druge ambicije, da postane glumac. Kada pronađe kasting za jednu od poznatih serija na internetu odlučuje da ode i pokuša da promeni život.

Trejler filma:

 

 

PREMIJERNO

 

  1. „Mali šef“ (sinhronizovano) 3DUrnebesno univerzalna priča o tome kako dolazak nove bebe utiče na porodicu. Ispričana iz ugla jednog nepouzdanog naratora, maštovitog sedmogodišnjeg Tima. Ljubomoran na svog novog brata kreće u misiju da povrati pažnju svojih roditelja i saznaje da njegov brat i nije baš običan dečak. Sinhronizovano!

 

 

 Trejler filma: 

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*