Vulin: Vlada Srbije ponovo u Nišu!

800x600_gradonacelnik-vulin-foto-jv

Vlada Srbije se vraća u Niš? FOTO: JV

 

Iako nije precizirao tačno kada, ministar za rad i socijalna pitanja Aleksandar Vulin najavio je da će srpska Vlada ponovo zasedati u Nišu u svega nekoliko meseci.

On je kazao da ponovni dolazak Vlade u Niš najbolje pokazuje da saradnja sa lokalnom samoupravom nikada nije bila bolja. Da bi to i dokazali, istakao je Vulin, Vlada Srbije bi uskoro trebalo da ponovo zaseda u Nišu.

Evo, u nekoliko meseci imaćete posetu Vlade Republike Srbije po drugi put. Mi smo ponosni na Niš i spremni smo da ga pokažemo prijateljima iz Evrope i iz celog sveta. Da im pokažemo koliko imamo čime da se ponosimo – rekao je Vulin.

Međutim, ministar nije želeo da govori preciznije o tome kada bi Niš ponovo trebalo da postane sedište Vlade. Kako je ranije najavljeno, već tokom vikenda bi u Nišu trebalo da bude održana zajendička sednica vlada Srbije i Mađarske.

Podsetimo, premijer i ministri Vlade Srbije doputovali su u Niš 13. oktobra, gde su ostali 7 dana. Tom prilikom se premijer Aleksandar Vučić sastao sa načelnicima Nišavskog, Topličkog, Pirotskog, Jablaničkog i Pčinjskog okruga.

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*