VRH SNS: Ne možemo da trpimo svakodnevne svađe Gradskog odbora u Nišu

 

Izvršni odbor Srpske napredne stranke raspustio je Gradski odbor u Nišu, zato što vrh stranke ne može da trpi njihove svakodnevne svađe, rekao je predsednik Izvršnog dobora SNS-a Radomir Nikolić posle zatvorene sednice gradskog odbora u Nišu.

sns

Radomir Nikolić je posle sastanka sa članovima raspuštenog Gradskog odbora rekao da oni moraju da budu ujedinjeni i da zajedno rade za dobro građana Niša, a ako nije tako onda neće raditi više, prenosi RTS. 

Radomira Nikolića ispred sedišta Gradskog odbora dočekao je veliki broj članova SNS. On je rekao da će se narednih dana znati ko će rukovoditi strankom u Nišu. Dosadašnji predsednik gradskog odbora i gradonačelnik Niša Zoran Perišić nije prisustvovao zatvorenoj sednici jer je kao predsednik Stalne konferencije gradova i opština u Strazburu.

Sastanak je bio zatvoren za javnost, a pojedini niški funkcioneri, članovi stranke, rekli su novinarima, izlazeći sa sastanka, da stranačke odluke moraju da se poštuju.

Ovu informaciju ranije danas potvrdio je Dejan Jovanović, član Izvršnog odbora SNS-a i šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Niša navodeći da reč o pripremi za unutarstranačke izbore.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*