VEROVALI ILI NE: Najljubazniji kondukter u Nišu je OSTAO BEZ POSLA!

Radnik „Niš ekspresa“ Zoran M. Đorđević, zvanično najljubazniji konrdukter u niškom gradskom prevozu, proglašen je tehnološkim viškom u ovom preduzeću!? On je na taj način zvanično ostao bez posla u „Niš ekspresu“ i preselio se na Biro rada

Zoran Đorđević (desno) prima nagradu od direktora Direkcije za javni prevoz Saše Petronijevića (levo);
Foto: M.S.

 

Pre toga on je bio kažnjen zato što je jednom putniku naplatio 20 dinara manje kartu, iako je taj putnik putovao dužu relaciju (naplatio je kartu!?). Naplatio je, zapravo kartu putniku 60 dinara do stanice Trošarina, a taj isti putnik je ostao u autobusu i nastavio prema Niškoj banji, dokle karta košta 80 dinara.

Ovo saznaju „No-No“ novine u kojoj Đorđević potvrđuje da je ostao bez posla. Reč je o izuzetno dobrom, poštenom Nišliji čiju porodicu je pogodila bolest supruge. Ovaj slučaj nedvosmisleno pokazuje da „nepravda ne bira“ i da se uspeh na jugu Srbije, a pogotovu u Nišu „ne prašta“.

Obe ruke mi se osušile, ako sam išta uzeo! – kratko je prokomentarisao za ove novine Đorđević.

Najljubazniji kondukter u niškom gradskom prevozu je od Direkcije za javni prevoz dobio „crno na belo“ odnosno plaketu koja mu je i zvanično donela ovu „titulu“. To je usledilo posle teksta u „Građaninu“ i mnogo pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

 

Zoran Đorđević | Foto: Miroljub Marković

 

Inače, „Građanin“ je danas kontaktirao telefonski „Niš ekspres“ da bi čuo mišljenje ovog preduzeća. Rečeno nam je da se pitanje postavi pismeno. To su i učinili i dali rok od nekih tri sata (do 13,15) da odgovore.

To se nije dogodilo do kraja današnjeg uobičajnog radnog vremena. Ukoliko imaju svoje mišljenje, „Građanin“ će ga objaviti u celini.

5 komentara

  1. Ovo je sramota. Covek je najbolji na svetu i zasluzuje sve na ovom svetu sto postoji. Prva osoba koju treba izbaciti je ona plava, mrzava, staria zena, stalno nosi zavezanu kosu.Ona je kondukter na liniji 1 ili 3. Nekulturna i ogorcena zena. Ovo je kondukter za primer. Drugo, naplatio je kartu 60 dinara jer je putnik trazio kartu od 60 dinara. On nije znao dokle putnik ide, to je krivica putnika. Ovo je sramota.

  2. Treba da se otpusti nadrndana babetina koja ide na liniji 1. Obicno zlo od osobe, grozan stvor koji ne znam ni kako ima uopste posao. Krajanje deb*lna osoba

    • tako je ta baba i decu maltretira , ispituje za godine,pa ih provocira, eeej decu? ma sramota jedna, jedno vreme trazila od svih putnika da vidi kartu,dok je neko nije napsovao sad prestala. kao da ce nis ekspres da joj ostane u nasledstvo. Inace jeste na liniji 1. A ovaj covek je zaista fin i ljubazan i uvek nasmejan. Sramota al sta drugo i da se ocekuje od Nisa i Nis ekspresa. Sramota!!!

  3. Kao i sve u ovoj Srbiji, narocito na jugu… Posteni, fini i normalni bez posla a lopovi i mentalno zaostali unapredjeni… Strasno! Pasos u ruke i bilo gde, samo ne u Srbiji…

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*