VELIKA TUGA U NIŠU: Sahranjene sestre Milica i Marija koje je pokosio pijani vozač

Milica Petrović (27) i njena mlađa sestra Marija (24) sahranjene su u Nišu

Milica i Marija Petrović
Foto: Privatna arhiva

 

Nepregledna kolona prijatelja i porodice došla je da se poslednji put pozdravi od sestara koje su izgubile život u stravičnoj nesreći.

 

Podsetimo, Milica je život izgubila u noći između nedelje i ponedeljka, dok je njena mlađa sestra dan kasnije podlegla povredama.

 

Tugovala sam što je gledam samo preko „skajpa“, kako mi se smeje i kako je srećna i zadovoljna… Kao najbolji student otišla je u Nemačku. Da je sreće bilo da je tamo i ostala, da je ne zadesi ova nesreća. Stalno sam joj govorila: „Ćero moja, 27 godina imaš, a samo knjigu držiš u rukama“.

Ovo je skrhana od bola, ispričala u ponedeljak baka Jasna, za „Novosti“, posle saobraćajne nesreće u Knjaževačkoj ulici u Nišu, u kojoj je poginula njena unuka Milica Petrović (27), a tokom noći i mlađa unuka Marija (24). Na njih dve je, na autobuskom stajalištu, oko 18 sati naleteo Stojan Nikolov (30) vozeći „opel astru“. Starija sestra podlegla je povredama nekoliko sati nakon nesreće. Uprkos naporima lekara i Marija je tokom noći izgubila bitku za život, potvrdili su za „Novosti“ u niškom Kliničkom centru.

 

Stojan Nikolov
Foto: Facebook

 

U domu Petrovića suze i šok. Kažu da su se Marija i Milica kobnog dana vraćale sa porodičnog ručka kod tetke. Baka Jasna jedva je pronašla reči, plačući za svojom starijom unukom i moleći se za život mlađe.

Milica se nedavno vratila iz Nemačke, gde je bila na šestomesečnoj razmeni studenata – priča baka Jasna. – I njen pas počeo je da laje i cvili oko 18 sati, kao da je znao. Pitali smo se zašto tako cvili – kada nam je policija zazvonila na vrata i donela strašnu vest...

U domu Petrovića suze i šok. Kažu da su se Marija i Milica kobnog dana vraćale sa porodičnog ručka kod tetke. Baka Jasna jedva je pronašla reči, plačući za svojom starijom unukom i moleći se za život mlađe.

Milica se nedavno vratila iz Nemačke, gde je bila na šestomesečnoj razmeni studenata – priča baka Jasna. – I njen pas počeo je da laje i cvili oko 18 sati, kao da je znao. Pitali smo se zašto tako cvili – kada nam je policija zazvonila na vrata i donela strašnu vest…

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*