Valerijan i carstvo hiljadu planeta“ u bioskopu Cineplexx Niš

Od vizionarskog reditelja filmova „Peti element” i „Lusi”, premijerno u bioskop Cineplexx Niš dolazi novi blokbaster „Valerijan i carstvo hiljadu planeta“ u kojem glumi i planetarno popularna pevačica Rijana

 

Jedan od najvećih bioskopskih hitova ove godine biće premijerno prikazan u bioskopu Cineplexx Niš u Stop Shop ritejl parku u sredu 26. jula od 20 časova. Karte za premijerne projekcije su u prodaji na blagajni bioskopa.

Od vizionarskog reditelja filmova „Peti element” i „Lusi”, Lika Besona, novi blokbaster nastao je prema revolucionarnom stripu koji je inspirisao generaciju.

Valerijan i Laurelin su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u celom svemiru.
Valerijan ima u planu romantičnu vezu sa svojom partnerkom Laurelin, međutim ona će ga odbiti zbog njegove opsežne prošlosti sa ženama. Pod direktivom Zapovednika, Valerijan i Laurelin su poslati na misiju u međugalaktički grad Alfa, rastuću metropolu koja je sastavljena od hiljadu planeta.
Alfa ima sedamnaest miliona stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alfi iste interese i ciljeve; nevidljive sile će dovesti ceo grad u veliku opasnost.

Uz Karu Delevinj, Dejna Dehana i Klajva Ovena u filmu glumi i popularna pevačica Rijana.
Trejler filma možete pogledati na sledećem linku:

Film „Valerijan i carstvo hiljadu planeta“ nalazi se u distribuciji Blitz film distributerske kuće.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*