Užas u Nišu: Manijak mastrubirao pred decom na Bubnju

Roditelji koji su u četvrtak 12. jula popodne izveli decu u spomen park Bubanj užasnuli su se prizorom čoveka koji je bio na obodu šetališta, svukao gaće i masturbirao naočigled mnogobrojne dece

Ilustracija

 

Jedan od roditelja Nišlija M. T. je pozvao policiju koja se stvorila u roku od pet minuta, ali nije privela ovog perverznjaka. Prekršajna prijava je podneta protiv muškarca sa inicijalima S.G.

U spomen parku Bubanj sa ženom i decom, sve uredno pokošena trava sve čisto i tako dalje, tek nailazi bitanga bolesna i počinje da masturbira pored auta, kao krije se kao ne! A, Bubanj pun roditelja sa decom i mi to videli, zvali policiju i policija došla za 5 minuta. Znači, zamislite bolesnika! I nisu ga uhapsili nego samo zapisali i onda otišli, a on posle par minuta ode u šumu i opet posle par minuta u kola i ode – napisao je ovaj uznemireni Nišlija na jednoj od društvenih mreža.

U policiji su potvrdili da je lice legitimisano i da je protiv njega podneta prekršajna prijava za krivično delo nepristojno ponašanje i vređanje morala.

Mi imamo prijavu od 12. jula oko 20 sati. Lice je legitimisano i protiv njega će biti podneta prijava – rečeno je u policiji.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*