Uvrnuti Niš: Čovek jaše konja centrom grada, krave pasu, Teletabis prelazi zebru… (Video)

U svakom gradu veličine Niša ima mnogo pojava koje se mogu svrstati u takozvane „uvrnute“ stvari, a koje se ne vide u medijima, iako oslikavaju realno jedan delić duha grada

One se dogode, ali pošto nisu „na liniji ozbiljnosti“ automatski otpadaju.

Ni u Nišu čovek ne mora mnogo da se trudi da takve stvari vidi. Evo, samo danas u toku prepodneva mogla se videli neobična slika gde čovek jaše konja kroz centar grada, otprilike isto kao i pre stotinak godina. Na pitanje: što to čini jer je inače, i zabranjeno – on kratko kaže:

– Možda je zabranjeno, ali konj mora da prošeta malo – odgovori nam on.

Nešto kasnije, snimamo momka koji prelazi zebru na Bulevaru Nemanjića sa prijateljem, a obučen je u odelo Teletabisa, junaka iz crtanog filma. Njega nismo hteli ništa da pitamo jer verovatno, nije od „male muke“ obukao zelenu sintetiku.

Pre nekoliko nedelja, jedan odbornik Skupštine Niša poslao je sliku krava koje pasu u naselju Šljaka, pitajući se čije su one, a s obzirom na to da postoji odluka o zabrani čuvanja marve u gradu?

Foto; gradjanin.rs

 

Kako čujemo, danas oko podne, cela skuvana šerpa sa slatkim, pala je sa trećeg sprata i ulubila Mecedes, starije proizvodnje.

I ko zna koliko još ovakvih i sličnih slika ima, a koje nikada neće biti zabeležene.

 

(Građanin.rs)

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*