Urnebesna komedija „The Party“ ponovo u Nišu!

Urnebesna komedija pod nazivom „The Party“ naćiće se još jednom na repertoaru niškog Narodnog pozorišta i to 22. aprila. Početak predstave zakazan je za 20 časova a organizatori najavljuju vrhunsku predstavu i smeh do suza

 

Predstava „THE PARTY“ (po motivima komada “Pidžama za šestoro“) je urnebesna komedija situacije koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Upravo će ona biti izvedena pred Nišlijama po drugi put, zbog velikog interesovanja pri prvom izvođenju.

Radnja se odvija u jednom srpskom gradiću, u porodičnom domu zanimljivog bračnog para, Dragana i Ane. Zabuna, prevara, zataškivanja, podmićivanja samo su neki od elemenata suludog haosa koji se odvija jednog nezaboravnog vikenda. Na „tajnoj večeri“, organizovanoj samo za ljubavnike, ispostaviće se da će, zahvaljujući neželjenim gostima, dogoditi i otkriti još mnogo toga.

 

 

Interesantni i luckasti likovi, poremećeni planovi, male i blesave gadosti, zapleti ljubavnih afera garantuju veče smeha, zabave i opuštenosti.

Komad je odrađen u režiji mladog niškog reditelja Marka Đurića a glume Aleksandar Marinković, Jasminka Hodžić, Dušan Matejic, Tanja Krčmarik i Jelena Orlović. Kao specijalni gost u ovoj predstavi pojavljuje se Milan Strongman Jovanović.

Muzika za predstavu delo je Olivera Katića.

 

 

Rezervacije ulaznica mogu se izvršiti putem broja 063/490 460

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*