Urnebesna komedija koju NE SMETE propustiti: „The Party“ u Nišu!

Urnebesna komedija pod nazivom „The Party“ naćiće se 17. marta na repertoaru niškog Narodnog pozorišta. Početak je zakazan za 20 časova a organizatori najavljuju vrhunsku predstavu i smeh do suza

 

Predstava „THE PARTY“ (po motivima komada “Pidžama za šestoro“)  je urnebesna komedija situacije koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Upravo će ona biti izvedena i pred Nišlijama koji će po simboličnoj ceni od 500 dinara moći da se lično uvere u ono o čemu pričaju svi koji su pogledali ovu hit predstavu.

Radnja se odvija u jednom srpskom gradiću, u porodičnom domu zanimljivog bračnog para, Dragana i Ane. Zabuna, prevara, zataškivanja, podmićivanja samo su neki od elemenata suludog haosa koji se odvija jednog nezaboravnog vikenda. Na „tajnoj večeri“, organizovanoj samo za ljubavnike, ispostaviće se da će, zahvaljujući neželjenim gostima, dogoditi i otkriti još mnogo toga.

Interesantni i luckasti likovi, poremećeni planovi, male i blesave gadosti, zapleti ljubavnih afera garantuju veče smeha, zabave i opuštenosti.

Komad je odrađen u režiji mladog niškog reditelja Marka Đurića a glumeAleksandar Marinković, Jasminka Hodžić, Dušan Matejic, Tanja Krčmarik iJelena Orlović. Kao specijalni gost u ovoj predstavi pojavljuje se Milan Strongman Jovanović.

Muzika za predstavu delo je Olivera Katića.

 

Prodaja karata na biletarnici Narodnog pozorišta, u prostorijama Niških Vesti u Prvomajskoj 2 ili u City Cafe-u u parku Svetog Save po ceni od 500 dinara.

Rezervacije ulaznica mogu se izvršiti putem broja: 063/490 460

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*