UKLETA DEONICA: Za mesec dana na istom mestu se desile dve jezive nesreće u kojima su poginule tri osobe i jedna beba

Na deonici autoputa od Aleksinca ka Nišu za manje od mesec dana dogodile su se dve stravične saobraćajne nesreće u kojima su poginule tri mlade osobe i jedna beba

Ilustracija

 

Kako kažu meštani, na ovom mestu dogodio se veliki broj saobraćajnih nezgoda, ali poslednje dve potresle su sve.

Naime, u stravičnoj saobraćajki koja se dogodila na ovoj deonici kod Aleksinačkog Bujmira 30. septembra poginule su Jovana Ljubić (28) i njena beba, devojčica stara svega šest meseci D. Lj.

U sudaru su povređeni i otac bebe Dragiša Ljubić, ali i A. Lj. (3) koji je takođe bio u automobilu sa majkom, ocem i mlađom sestrom.

Ove nesreća desila se kada su se oni odlučili su da se zaustave u zaustavnoj traci kako bi majka Jovana bebu izvadila iz sedišta i podojila je.U tom trenutku na njihov automobil naleteo je D.J. (45) iz Niša, za koga je utvrđeno da je vozio pijan.

Samo dvadesetak dana ranije, 6. seprembra, na istom mestu poginuli su pripadnici vojne policije iz Niša, kapetan Vladan Jovanović (32) iz Pirota i mlađi vodnik Srđan Stevanović (43) iz Prokuplja, piše Blic.

Da stvar bude još bizarnija, i do ove nesreće došlo je na sličan način. Vojnici su se zaustavili u zaustavnoj traci i izašli su pored vozila kada je na njih naleteo šleper!

Šleperom je upravljao muškarac (39) iz Kosjerića. Protiv njega je podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Naime, vojna vozila su bila propisno označena, u njima je bilo 14 pripadnika 3. bataljona Vojne policije koji su se vraćali sa sportskog prvenstva u Beogradu, navodi se u saopštenju.

Ostali pripadnici vojske ostali su nepovređeni, a na vozilima je pričinjena manja materijalna šteta.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*