UHAPŠENI: Policija je uhapsila pomagače ubice niškog lekara

Ilustracija
Foto: M.Bukovac

 

Policija u Budvi je dva dana nakon ubistva Đorđa Borete i Dragana Zečevića na terasi ugostiteljskog lokala „Trofej“ u Bečićima uhapsila dve osobe – Vladimira Šmanju (34), rođenog u Jajcu, a nastanjenog u Banjaluci i Miljana Bulatovića (36) iz Niša, državljanina Srbije – pišu Novosti.

Sumnja se da su njih dvojica ubici unapred obećali pomoć i pružili mu je u ovom zločinu. Policijski službenici su pretresli više lokacija u Budvi i pronašli predmete i tragove koji se dovode u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog dela, navodi se u saopštenju policije.

U Bečićima su pre dva dana ubijeni Budvanin Đorđe Boreta (32), otac troje dece, i lekar iz Niša Dragan Neno Zečević (69), a ranjen je Ivo Stanišić. Policija nema saznanja ko bi mogao da stoji iza ove likvidacije. Potvrđeno je samo da Borete nema u policijskim evidencijama kao počinioca bilo kakvog kriminalnog dela, ali se njegovo ime dovodi u vezu sa delovanjem njegovog rođaka Saše Borete, osuđenog na 30 godina zatvora za planiranje likvidacije visokog policijskog funkcionera Slavoljuba Šćekića.

Doduše, pomoćnik direktora policije Milovan Pavićević je u četvrtak saopštio da su „pronađeni predmeti i tragovi koji se dovode u vezu sa izvršenjem krivičnog dela, a koji će se nakon sprovedenih forenzičkih veštačenja i analiza koristiti za potrebe krivičnog postupka“.

Kako se saznaje, policija je u podrumu jedne zgrade u naselju Podkošljun pronašla motor za koji se veruje da je korišćen u ovoj likvidaciji, ali i automobil za koji se sumnja da su ga koristile ubice, koje su, postoji verovatnoća, imale „štek“ u ovoj zgradi.


VIDEO-SNIMAK

Da li će video-zapis u blizini zgrade u kojoj su nađeni automobil i motor doprineti razrešenju ovog, ali i još nekih zločina ostaje da se vidi. Naime, ne treba zaboraviti daubice motoristi stoje iza skoro svake mafijaške likvidacije koje su se ove godine dogodile u Crnoj Gori.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*