Udes u Nišu: Žena zadobila višestruke prelome posle sudara automobila

Starija žena danas oko 11 sati je zadobila je višestruke prelome dok je hodala na trotoaru od udara automobila na ovom mestu. Ona je prema rečima lekara Hitne pomoći svesna prevezena u Klinički centar radi dalje dijagnostike

Foto: gradjanin.rs

 

U saobraćajnoj nesreći učestvovalo je taksi vozilo marke „Volvo“ i Fiat Pjaćento. Uviđaj je u toku, rekli su nam jutros u policiji.

U Hitnoj pomoći saznajemo da je nesrećna žena zadobila prelom rebara, šake, noge, a imala je i hematom na glavi.

Bilo je tu još saobraćajnih udesa, a sve se kao po šemi dešavaju. jedni hoće da se uključe iz Popa Luke Lazarevića u Dušanovu ulicu, nagaze gas i udare neki auto koji od udara skrene direktno u izlog. Tako je bilo i jutros, rekao nam je jedan od očevidaca.

U saobraćajnom udesu pre šest meseci, 14. decembra povređeni su policijski službenik Policijske uprave u Nišu, koji je upravljao službenim vozilom. On je

uleteo u izlog tako što ga je prethodno udario „Reno Megan“. Policajcima su se odmah aktivirali vazdušni jastuci tako da je prošao sa povredama glave i vrata.

Do nezgode je tada došlo kada je policijski službenik, da ne bi direktno udario u automobil „reno megan“ koji nije stao na znak „stop“, vozilom skrenuo sa puta i udario u izlog trgovinske radnje. Vozilo Interventne jedinice je, u trenutku nesreće, koristilo rotaciju, pošto su pripadnici policije bili na zadatku. Policijski službenik i vozač „renoa“ zbrinuti su u Kliničkom centru u Nišu, saopštila je tada policija.

Jedan komentar

  1. Molim vas vratite ogledalo koje je pokoseno u ovom udesu kako se ne bi opet ponovilo.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*