„Ubico, spremićemo ti ćeliju u Nišu!“

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Aleksandar Vulin poručio je da će Ramuš Haradinaj odgovarati za zločine i da će njegova ćelija u Nišu biti spremna

Ramuš Haradinaj Foto: Youtube.com

 

Vulin je, odgovarajući na Haradinajeve pretnje da će on i Marko Đurić biti uhapšeni ako uđu na Kosovo, istakao da će nastaviti da brani Srbiju i Srbe na Kosovu i Metohiji, čiju nezavisnost nikada neće priznati.

„Kada vam hapšenjem preti dokazani ubica i vođa jednog od najmoćnijih narko-klanova u Evropi onda morate da znate da je to, naravno, ozbiljno“, rekao je Vulin novinarima.

Vulin je naglasio da je Haradinaj ratni zločinac, dokazani ubica žena i dece i da će pravda doći po njega, prenosi Radio-televizija Srbije.

„Mi ćemo sačekati, kao što smo čekali i sa ratnim zločincima iz Drugog svetskog rata da prođu decenije pre nego što su upoznali lice pravde. Sačekaćemo i Haradinaja“, rekao je Vulin.

Vulin je zaključio da će Haradinajeva ćelija u Nišu biti spremna za njega i da će će za svoje zločine odgovarati – piše „ALO“.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*