Ubici male Anđele robijaši prete smrću

Vladici Rajkoviću (28), koji je silovao trogodišnju devojčicu, Apelacioni sud u Nišu potvrdio kaznu od 40 godina robije

Ubijena Anđela, foto: privatna arhiva

 

Nakon što mu je potvrđena kazna od 40 godina zatvora, monstrum Vladica Rajković (28), koji je silovao Anđelinu Stefanović (3) iz zaječarskog sela Vratarnica, a onda joj kamenom smrskao glavu, prebačen je iz pritvora u Zaječaru u požarevcki zatvor „Zabela”.

Kako „Alo!” saznaje, on je trenutno u karantinu, koji se nalazi u prijemnom odeljenju ovog zatvora, gde može da ostane najduže 30 dana, a posle toga će biti raspoređen u paviljon u kojem borave zatvorenici osuđeni na 40 godina zatvora.

– Ubica devojčice je maricom prebačen iz Zaječara u Požarevac. Nije progovorio ni reč dok su ga izvodili iz pritvora. Poslušno je ispružio ruke da mu stave lisice i ćutke je presedeo ceo put do „Zabele”. Trenutno je u sobi sa jednim cimerom. Verovatno će i kasnije deliti ćeliju sa jednim zatvorenikom i neće ga smeštati u grupnu sobu, jer bi zbog zločina koji je počinio bio na meti drugih zatvorenika. U zatvoru se odmah pročulo da je stigao i to je kod mnogih izazvalo gnev zbog monstruoznog silovanja. Pojedinci su ga psovali i poručili mu „da mu se ne piše dobro”- navodi sagovornik iz ovog zatvora.

Pre mesec dana navršila se godišnjica smrti trogodišnje Anđeline Stefanovic, kojoj je Vladica kamenom smrskao glavu posle silovanja, a lekari sudske medicine su obdukcijom utvrdili da je Vladica za vreme silovanja maloj Anđelini probušio trbušnu duplju. Psihijatar koji je sa njim obavio razgovor utvrdio je da je on u vreme zločina bio pripit, ali da je uprkos tome bio potpuno svestan šta čini.

 

 

(Alo.rs)

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*