Ubici male Anđele robijaši prete smrću

Vladici Rajkoviću (28), koji je silovao trogodišnju devojčicu, Apelacioni sud u Nišu potvrdio kaznu od 40 godina robije

Ubijena Anđela, foto: privatna arhiva

 

Nakon što mu je potvrđena kazna od 40 godina zatvora, monstrum Vladica Rajković (28), koji je silovao Anđelinu Stefanović (3) iz zaječarskog sela Vratarnica, a onda joj kamenom smrskao glavu, prebačen je iz pritvora u Zaječaru u požarevcki zatvor „Zabela”.

Kako „Alo!” saznaje, on je trenutno u karantinu, koji se nalazi u prijemnom odeljenju ovog zatvora, gde može da ostane najduže 30 dana, a posle toga će biti raspoređen u paviljon u kojem borave zatvorenici osuđeni na 40 godina zatvora.

– Ubica devojčice je maricom prebačen iz Zaječara u Požarevac. Nije progovorio ni reč dok su ga izvodili iz pritvora. Poslušno je ispružio ruke da mu stave lisice i ćutke je presedeo ceo put do „Zabele”. Trenutno je u sobi sa jednim cimerom. Verovatno će i kasnije deliti ćeliju sa jednim zatvorenikom i neće ga smeštati u grupnu sobu, jer bi zbog zločina koji je počinio bio na meti drugih zatvorenika. U zatvoru se odmah pročulo da je stigao i to je kod mnogih izazvalo gnev zbog monstruoznog silovanja. Pojedinci su ga psovali i poručili mu „da mu se ne piše dobro”- navodi sagovornik iz ovog zatvora.

Pre mesec dana navršila se godišnjica smrti trogodišnje Anđeline Stefanovic, kojoj je Vladica kamenom smrskao glavu posle silovanja, a lekari sudske medicine su obdukcijom utvrdili da je Vladica za vreme silovanja maloj Anđelini probušio trbušnu duplju. Psihijatar koji je sa njim obavio razgovor utvrdio je da je on u vreme zločina bio pripit, ali da je uprkos tome bio potpuno svestan šta čini.

 

 

(Alo.rs)

Jedan komentar

  1. PA KAD DRŽAVA ZA OVAKAV ZLOĆIN NE UVEDE SMRTNU KAZNU,NEKA MU OSUDJENICI PRESUDE.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*