U KNJAŽEVAČKOJ ULICI: Nišliju (51) udarila prikolica koja se otkačila sa BMW

 

U saobraćajnim nezgodama na području Niša u protekla 24 časa teško su povređene tri osobe, od koje dve imaju povrede opasne po život.

Foto: M. Bukovac

Foto: M. Bukovac

 

Nišlija star 51 godinu nalazi se u kritičnom stanju nakon što je na njega, sinoć oko 21.50 časova, u Knjaževačkoj ulici naletela prikolica koja se otkačila sa automobila BMW.

Vozilom je upravljao Nišlija star 33 godine a prikolica je prvo udarila u jedno parkirano vozilo pa u pešaka. Povređeni čovek prebačen je sanitetom Hitne pomoći u Klinički centar u Nišu gde se lekari bore za njegov život, piše Blic.

Teške telesne povrede opasne po život zadobila je i Nišlijka stara 59 godina, kada je na nju, takođe u Knjaževačkoj ulici, juče oko 7.55 časova naleteo automobile “seat ibica” kojim je upravljao vozač star 33 godine. Nezvanićno, nezgoda se desila na pešačkom prelazu.

Teške povrede glave zadobila je Nišlijka stara 38 godina koja se nalazila za volanom “audija”, koji se sudario sa “renoom” u Ulici Topličkih partizanskih odreda. Do sudara je juče oko 9 časova a okolnosti i uzrok se još utvrđuju.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*