TUŽAN KRAJ POTRAGE: Pronađeno beživotno telo Nišlije Srđana Dunjića

Pronađeno beživotno telo Srđana Dunjića (47) iz Niša koji je nestao u četvrtak 11. maja oko 10 časova na autoputu Niš – Beograd, u blizini sela Trupale

Foto: Facebook/Radmila Dunjić

 

Pronađeno je beživotno telo Srđana Dunjića (47), čiji je nestanak prijavljen 11. maja, potvrđeno je Novostima u niškoj policiji.

Po ovlašćenju Višeg javnog tužilaštva u Nišu izvršen je uviđaj i telo je prebačeno u Institut za sudsku medicinu gde će biti izvršena obdukcija – kaže portparol niške policije Nataša Zorić.

Kako „Novosti“ nezvanično saznaju, Srđan Dunjić se obesio u isturenom magacinu firme Global inženjering u kojoj je nesrećni čovek radio kao magacioner. Njega su u petak oko 13 sati i 30 minuta pronašle kolege koje su o tome obavestile policiju.

Dunjić je nestao na autoputu Niš – Beograd, u četvrtak 11. maja oko 10 sati.

Kobnog jutra, u četvrtak 11. maja Srđan je odveo ćerku Kalinu u vrtić, a potom otišao na posao – rekla je njegova supruga Radmila Dunjić. – Nestao je nakon saobraćajne nesreće na auto-putu.

 

Foto: M.Petković/Novosti

 

Policija, Žandarmerija, Srđanovi i Radmilini rođaci i prijatelji, tragali su danima za Srđanom. Jedan meštanin Trupala, tvrdi da je čuo i video udes. Po njegovom iskazu, kamion je presekao put Srđanovom službenom vozilu fijat doblo i on je zato sleteo sa puta.

Čobanin je rekao da je video Srđana kada je izašao iz automobila i gledao oštećenja na vozilu. Međutim, vrlo brzo Srđan je nestao sa lica mesta i od tada ga niko nije video.

Po svemu sudeći, nakon udesa, Srđan je otišao do magacina svoje firme i izvrio samoubistvo. Ipak, kompletna istina o ovoj tragediji moći će da se sazna nakon obdukcije tela Srđana Dunjića.

PORODIČNA TRAGEDIJA

 

Srđana Dunjića je tokom studiranja na Građevinskom fakultetu u Nišu zadesila porodična tragedija od koje se nikada nije potpuno oporavio. Brat mu je poginuo, a ubrzo, od tuge za sinom, umrli su mu otac i majka. Bio je mobilisan 1999. godine i bio je na prvoj liniji fronta tokom rata na Kosovu i Metohiji.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*