Tri seksi igre u kojima ćete OBOJE uživati

 

Ključ za podizanje intenziteta u seksualnom životu je eksperimentisanje i komuniciranje, a stručnjak za seks Sean Jameson je za nabrojao tri načina na koje devojke mogu inicirati začinjavanje intimnih odnosa sa partnerima.

Foto: kolektiv.me

Foto: kolektiv.me

 

Jameson navodi da je pri eksperimentisanju najvažnije pronaći zajedničke preference jer je neminovno da oba partnera neće jednako uživati u svemu. Možda će jedan partner više voleti dominaciju i potčinjavanje dok će drugi više uživaju u igranju uloga i seksu na javnim mestima. ‘Ono što je kod eksperimentisanja odlično je to da ćete sigurno otkriti nešto novo što volite, a da to niste ni znali’, dodao je Jameson.

Igre koje s partnerom morate probati su sledeće:

1. Ispunjavanje maštarija

Osnovna ideja ovde je pronaći siguran i zabavan način za istraživanje maštarija oboje partnera. Oboje će na mali komadić papira napisati svoje maštarije te će taj papir presaviti. Bitno je napomenuti da partneri moraju pripremiti jednak broj maštarija.

Kako situacija ne bi bila nelagodna, maštarije će partneri podeliti u tri grupe. Prva grupa će uključivati one osnovne odnosno nešto pitomije kao što su oblačenje seksi odeće ili vođenje ljubavi uz sveće. Sledeća će grupa biti nešto riskantnija, a može uključivati grupni seks ili seks na javnom mestu. Treća će grupa uključivati najmračnije i najskrivenije maštarije.

Nakon podele, seksi igre će početi od prve grupe, a partneri mogu napredovati tek kada iscrpe sve maštarije iz prve grupe. Oboje međutim moraju imati pravo veta, no to pravo ne bi trebalo zloupotrebljavati kako bi se sprovodile maštarije samo jednog od partnera.

2. Izlazak na javno mesto

Raditi nevaljale stvari u javnosti može biti jako napaljujuće, no to možda nije najbolja seksi igra za svakoga. Neki ljudi se možda neće osećati prijatno prilikom javnih pokazivanja intime, a Jameson kaže da nipošto ne savetuje parove da rade nešto ilegalno.

Kada već pominjemo ilegalno ponašanje, intimni odnosi u javnosti najčešće jesu ilegalni pa Jameson savetuje da pokušate samo s ljubljenjem. ‘Znam, ovo je očita opcija, no ljubljenje u javnosti, pogotovo na francuski način, i dalje je vruće’, kaže Jameson. ‘Probajte to raditi na poznatim mestima u vašem gradu, a možete i pokušati i na nekom mestu koje je napušteno.’

Devojke svojim partnerima mogu ‘zagorčati’ život te mogu delove svoje odeće skidati i davati im tokom boravka van stana. ‘Sledeći put kada ste napolju s partnerom, a nosite suknju, diskretno skinite gaćice i dajte mu ih. kako biste bile ekstra zločesti možete mu reći ‘da se tako puno bolje osećate’. Sigurno se neće buniti, a napaliće se, to je sigurno ‘, kaže Jameson.

3. Golicanje mašte

Ova igra je prema Jamesonu jedna od najboljih koje možete igrati sa partnerom. Štaviše, Jameson smatra da je ova igra nešto što možete igrati sa partnerom nezavisno o tome koliko godina imate.

‘Ideja je da lagano golicate maštu partnera ceo dan. Prilikom igranja možete biti jako eksplicitni, odnosno onoliko koliko želite eksplicitni. Tako na primer možete partneru usred radnog dana poslati seksi poruku: ‘Napraviću ti neke jako zločeste stvari … ali ne sad odmah’ ili ‘Nadam se da ćeš izdržati do kraja dana jer imam nešto jako seksi u planu za tebe’.

U slučaju da ste u javnosti, Jameson djevojkama sugeriše da pitaju svoje partnere ‘zašto su sada ovde, a ne u krevetu’ te da naglase da su ‘jako napaljene trenutno’. ‘Možete mu reći da biste ga zaskočile da niste na ovako javnom mestu’, kaže Jameson. ‘Time ćete ga napuniti seksualnom energijom i onda kada dođe trenutak za intimu, vaš će se partner ekstra potruditi da sledeći seks bude nezaboravan

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*