TRANSKRIPT VELIKA PODVALA Na tonskom zapisu prisluškivanog razgovora nije glas generala Dikića!

 

Podgoričke Dnevne novine objavile su danas transkript navodnog razgovora Bratislava Dikića sa Aleksandrom Sinđelićem – Sinđom, koji treba da potvrdi da je bivši šef srpske Žandarmije sa grupom ljudi planirao hapšenje premijera Mila Đukanovića, ukoliko proglasi pobedu svoje DPS.

General Bratislav Dikić | Foto: Facebook

General Bratislav Dikić | Foto: Facebook

 

List tvrdi da je transkript autentičan, i navodi da su razgovori generala Bratislava Dikića „sa saradnicima“ presretani sedam dana pre parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, koji su održani u nedelju.

Međutim, na objavljenom tonskom zapisu prisluškivanog razgovora Sinđe i bivšeg komandanta srpske Žandarmerije – nije glas generala Dikića!

To pouzdano tvrde novinari Portala Niške vesti, koji dobro poznaju Dikića.

Ove komunikacije, kako javljaju pojedini mediji, navodno potvrđuju „da je bilo koordinacije između Dikića i njegove grupe sa određenim političkim subjektima u Crnoj Gori i paraobaveštajnim strukturama iz Rusije koji vode kampanju protiv NATO“.

Sinđelić tokom razgovora „izdaje naredbu“ da „ako se Milo pojavi i pokuša da proglasi pobedu, da ga uhapse, kao da je za to predviđena specijalna nagrada“, a Dikić se navodno „raspituje“ koja je to nagrada.

A ministar policije Crne Gore Goran Danilović potvrdio je da je reč o – podvali.

– Na osnovu informacija koje imam, radi se o vrlo smišljenoj podvali i ubacivanju u transkript razgovora osoba koje nisu mogle komunicirati – rekao Danilović.

A ovo je glas generala Bratislava Dikića:

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*