TRAGEDIJA U NIŠU: Predozirani mladić nađen mrtav na klupi kod igrališta

Mlađi muškarac preminuo je u subotu pored fudbalskog terena u niškom naselju Nikola Tesla i to naočigled brojnih meštana koji su se tu rekreirali

Ilustracija
Foto: M. Bukovac

 

Kako su rekli očevici tog nemilog događaja, mladić je bio vidno pod dejstvom narkotika i u jednom trenutku je ostao bez svesti.

– Hitna pomoć je brzo stigla ali nisu mogli da mu pomognu, rekli su da se predozirao. Telo je bilo tamo još neko vreme dok nije došlo pogrebno vozilo, rekla je B.K. iz naselja Nikola Tesla.

Ona je kazala da je prostor pored fudbalskog terena već duže vreme služi za okupljanje mladih ljudi za koje svi osnovano sumnjaju da koriste narkotike.

„Tu su nekada bile klupice i stolovi, bio je pravi mali parkić u kome su se deca igrala. Sad su ostale samo ruševine“, izjavila je B.K.

U Policijskoj upravi u Nišu potvrdili su da je po prijavi građana, u naselju Nikola Tesla u subotu u 18.40 časova zatečeno beživotno telo muškarca starog 35 godina.

– Mladić je identifikovan i prebačen na Institut za sudsku medicinu zbog obdukcije. Nema okolnosti koje bi ukazivale na nasilnu smrt, istakli su u niškoj policiji.

Više javno tužilaštvo obavešteno je o tom događaju.

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*