Tončev stao u zaštitu Lalatovića: Gađali su ga u srce, napadali su i trenera i upravu

Umesto da se priča o pobed i Radničkog, odličnoj jeseni, iz čiste lične sujete je osmišljena akcija protiv Nenada koji je bio isprovociran – kaže Ivica za “Novosti”

Ivica Tončev; Foto: Radnički Niš

 

Incident na konferenciji za novinare u Kruševcu je smišljena akcija protiv trenera Nenada Lalatovića i protiv Radničkog iz Niša, tvrdi i dan kasnije predsednik „Reala sa Nišave“ Ivica Tončev.

Umesto da se priča o pobedi Radničkog, odličnoj jeseni kluba, iz čiste lične sujete, nezadovoljstva zbog poraza, osmišljena je akcija protiv Nenada Lalatovića, koji je bio na najprizemniji način isprovociran i reagovao je kako je reagovao. Došao je emotivan, pod nabojem adrenalina zbog teške utakmice i, umesto da priča o fudbalu, gađali su ga pravo u srce – kaže Tončev, za „Novosti“.

Radnički je stao u zaštitu trenera, iako je on u dosadašnjoj karijeri više puta bio na tapetu disciplinske komisije zbog neprimerenih izjava i reakcija.

I tokom utakmice smo Lalatović i mi iz uprave Radničkog trpeli razne uvrede, da bi sve kuliminiralo neprofesionalšću pi-ara Napretka. Ona je prekršila ovlašćenja i mi ćemo protiv Napretka podneti prijavu organima FSS, pa neka oni sve ispitaju i donesu sud. Žalosno je što je to orkestrirano iz Napretka, ali neka to ide njima na čast i dušu. Fudbal je igra i treba da bude igra, a ne rat. I kad dobijaš i kad izgubiš, imaš prava da budeš zadovoljan ili nezadovoljan. Ali, ne i sujetan, osvetoljubiv

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*