TONČEV: Cilj Radničkog je da u Evropi i ostane

Želim da pozovem sve kako bi zajednički podržali klub i pokazali koliko je fudbal značajan nama na jugu Srbije i koliko Niš voli svoj klub i uvek je uz njega – rekao je prvi čovek Nišlija

Ivica Tončev / Foto: Radnički Niš

 

Prvi čovek Radničkog iz Niša Ivica Tončev rekao je da očekuje da će se njegov klub dobro pokazati u utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa protiv Gzire sa Malte i istakao da ulazak u Evropu nije „konačan cilj“, već da je to samo početak.

Na utakmici u četvrtak pokazaćemo zašto se fudbal igra na jugu Srbije, a to je zbog publike. Želim da pozovem sve kako bi zajednički podržali klub i pokazali koliko je fudbal značajan nama na jugu Srbije i koliko Niš voli svoj klub i uvek je uz njega – rekao je Tončev za sajt kluba.

Radnički iz Niša se posle 35 godina vraća na evropsku scenu. Taj klub će danas dočekati Gziru u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Foto: niskevesti.info

 

Zadovoljan sam kada vidim koliko ljudi mi dnevno priđe na ulici kako bi mi pružili ruku i dali podršku klubu, odnosno izrazili zahvalnost što je Radnički opet vraćen na evropski put. Kada to vidim znam da smo uradili pravu stvar – rekao je Tončev.

On je istakao da, kada je reč o podršci klubu, Radnički može da parira Partizanu i Crvenoj zvezdi, kao i da osvajanje trećeg mesta u domaćem prvenstvu nije bilo slučajno.

Očekujem da se u utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa pokažemo u najboljem svetlu. Igrom i zalaganjem pokazaćemo da uspeh koji smo zabeležili u domaćem prvenstvu, osvajanjem trećeg mesta, nije splet srećnih okolnosti. Radnički postaje ozbiljan tim od koga protivnici strepe. Želim da naglasim da ulazak u Evropu nije naš konačan cilj, to je samo početak, cilj je da u Evropi i ostanemo – kazao je Tončev.

Siguran sam da će Radnički dati sve od sebe da dođe do drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope – dodao je Tončev.

Utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa između Radničkog i Gzire igra se u večras od 21.00 na „Čairu“ u Nišu

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*