SVI DETALJI: Kriminalac udarao čoveka ciglom po glavi, a onda mu ispraznio džepove dok je ovaj ležao

Nisam ni slutio da su me pratili, iznenada mi je jedan od njih prišao i udario me ciglom dva puta po vilici, a zatim i po potiljku – rekao je napadnuti Sreten

Ilustracija: MUP Srbije

 

Niška policija uhapsila je opasnog razbojnika A.D. (39) koji je 6. maja na izuzetno svirep način pokušao da opljačka Sentu Đorđevića (62) iz doljevačkog sela Rusno.

On je nesrećnog čoveka zaskočio iza leđa i udarao ga ciglom po glavi dok ga nije onesvestio, pretresao mu džepove ali nije stigao da ga opljačka jer su ga uplašili prolaznici.

Đorđević kaže da je zahvalan policiji na brzoj reakciji ali ističe da je veoma potresen zbog napada.

Vraćao sam se sa posla u komunalnom preduzeću “Medijana“, kada sam se na mostu preko Nišave sreo sa tim mladićem koji je bio još sa dvojicom. Nisam ni slutio da su me pratili, iznenada mi je jedan od njih prišao i udario me ciglom dva puta po vilici, a zatim i po potiljku. Dok sam ležao na zemlji u polusvesnom stanju on mi je pretresao džepove. Mnogo sam se potresao, na potiljku imam četiri konca kojima mi je ušivena rana – opisuje svirepi napad žrtva razbojništva.

 

Ilustracija: M. Bukovac

 

Đordjević kaže da je napadača dobro video i da ga je bez problema prepoznao – piše „Telegraf“.

Policija je pronašla i ciglu kojom me je izudarao. Strašno je što sam napadnut bez ikakvog povoda, samo da bih bio opljačkan – komentariše razbojništvo ovaj Nišlija.

Kako saznajemo, Đorđevićev napadač je višestruki povratnik u vršenju imovinskih krivičnih dela koje je do sada iza rešetaka proveo dvanaest godina.

 

2 komentara

  1. Poznat policiji jel da? Nista novo!!!

  2. Pa ovo je zaista neverovatno ! Kakav je to olos treba ga dozivotno zatvoriti da rinta besplatno nesto korisno ! Da ubije coveka ciglom zbog par hiljada dinara !? OLOS

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*