SUPRUGA NIŠLIJE NESTALOG NA PUTU DO POSLA: Nikada ne bi ostavio ćerkicu, mi smo mu bile jedina porodica

Tog jutra pre nestanka je sa njom išao u prodavnicu, a zatim je odveo u obdanište. Ne znam šta da mislim, strahujem od najgoreg – kroz suze priča očajna žena

Foto: Facebook/Radmila Dunjić

 

Sudbina Nišlije Srđana Dunjića (47), koji je u četvrtak nestao u blizini niškog sela Trupale, i dalje je potpuna misterija. Njegova supruga Radmila ubeđena je da on nije nestao svojevoljno, jer je, kako ističe, veoma vezan za porodicu, posebno za dvoipogodišnju ćerku Kalinu – piše „Telegraf“.

Neverovatno mi je da čovek nestane kao da je u zemlju propao. Zvali smo bolnice, sve koji ga poznaju, obavestili smo javnost preko medija, policija za njim neprestano traga, a nema apsolutno nikakve informacije koja bi nagovestila šta se sa njim desilo. Ništa ne ukazuje na to da je imao nameru da ode, sa sobom nije poneo odeću, nije uzeo novac….

Nestao je sa onim što je imao na sebi, a uz sebe je imao ono što svakodnevno nosi karticu i mobilni telefon. Nije imao razloga da ode, mnogo nas je voleo, nakon smrti majke i brata nikog drugog nije imao. Ćerkicu obožava, svake večeri je kupao, tog jutra pre nestanka je sa njom išao u prodavnicu, a zatim je odveo u obdanište. Ne znam šta da mislim, strahujem od najgoreg.

 

Uprkos intenzivnoj policijskoj potrazi za nestalim čovekom tragova je vrlo malo.

– Policija je pokušala da ga pronađe preko mobilnog telefona, međutim uređaj je pronađen u kolima u blizini sela Trupale, ali ništa više što bi ukazivalo kako je nestao. To mi je veoma sumnjivo jer se Srđan ne odvaja od mobilnog telefona, stalno nam se javljao, i mojim roditeljima takođe. Baš iz tog razloga zvala sam sve prijatelje, poznanike, ljude sa kojima je radio… niko ne zna apsolutno ništa.

Neverovatno je da je na tom mestu u vreme kada je nestao bila ekipa putara, oni su videli kola, ali ne i njega. Nije bolestan, nije pio nikakve lekove koji bi eventualno doveli do nekakvog poremećaja svesti zbog čega bi se izgubio. Razmišljam da nije u kolima na neki način udario glavu pa da je došlo do amnezije, ali u kolima nije bilo tragova krvi, mada ih i ne mora biti… Svašta mi prolazi kroz glavu, neprestano sam u kontaktu sa policijom ali nikakvih vesti i dalje nema – priča Radmila za „Telegraf“.

Policija je raspisala potragu za nestalim licem, i za njim se intenzivno traga. Odeljenje za potrage PU Niš beleži izuzetno dobre rezultate u pronalasku nestalih lica pa je tako prošle godine od 142 nestalih pronadjeno čak 138.

 

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*