SRAMOTA: Ulice u Nišu počele da se „rone“ od snega i leda (FOTO)

Jedan od čitalaca portala gradjanin.rs je poslao slike nekih kolovaza u gradu koja su posle snežnih padavina i leda, počela da se „rone“ pa su se stvorile rupe na mnogim mestima

 

U pitanju je stanje na ulicama u našem gradu posle otopljenja snega. Ovo je samo jedna ulica, Kosovke Devojke na Panteleju. Ulica kojom veliki broj ljudi ujutro ide na posao, i vrlo je prometna. Plače mi se kad pogledam ovako nešto, a putare očigledno ne zanima. Pored toga što izgleda jako ružno, vrlo je opasno voziti kroz nju, vozači obilaze, negoduju, i konstantno postoji opasnost da pri obilazenju rupe udarite drugo vozilo iz suprotnog smera jer je ulica tesna.

 

 

Stvarno je sramota da pored registracije i poreza koje placamo, ne mozemo da dobijemo barem krpljene ulice – zaključuje čitalac.

2 komentara

  1. I potpuno je covek u pravu, konkretno ova ulica je katastrofa, krateri su po 20cm duboki. A kada podizu cenu registracije pricaju nam bajke da te pare idu u odrzavanje puteva. Ne postoji gora vlast od niske!

  2. U slicnom stanju je i ulica Aleksandra Belica u Duvanistu ali to nije zbog snega vec je od prosle godine ulica ostecena na 10-tak mesta a sneg je skoro jos pogorsao stanje. Ja sam prijavljivao nadleznim sluzbama ali niko jos uvek nije reagovao.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*