SLUČAJ „MALČANSKI BERBERIN“: Surovi silovatelj koji je šišao svoje žrtve na Fejsbuku vodio paralelni život!

„Prelepe ruke imate. Još lepše su u kosi i sa makazama. Javite se na moj profil. Čekam vas prijateljice“

Malčanski berberin na Fejsbuku vodio paralelni život

 

Tim rečima Ninoslav Jovanović (45) iz Malče kod Niša, koji je osuđivan zbog šišanja i silovanja devojčica, mamio je ženske osobe da ga kontaktiraju preko Fejsbuka.

Jovanović, koji je zbog svoje izopačene manije dobio nadimak „Malčanski berberin“, nakon izlaska sa dvanaestogodišnje robije u januaru ove godine posećivao je stranice za otkup kose na Fejbuku, gde je komentarisao šišanje devojčica i žena, pokušavajući očigledno da na taj način s nekima od njih ostvari kontakt. Ko zna kako bi se cela priča završila da, posle višednevnog pisanja „Blica“ i upozorenja da bi mogao da ponovi krivično delo, država nije odlučno reagovala 12. oktobra i uhapsila Jovanovića zbog sumnje da je proganjao žene na Fejsbuku.

 

Iako je trebalo da provede iza rešetaka 15 godina, Jovanović se obreo na slobodi tri godine ranije jer je Vrhovni sud Srbije smanjio kaznu na 12 godina

 

Iako je posle izlaska sa robije u javnosti pokušavao da ostavi utisak rehabilitovanog delinkventa, tako što je u junu najpre uposlio kao čistač na javnim radovima u JKP „Medijana“, a pre dva meseca se i oženio, Jovanovićev paralelni život u virtuelnom svetu pokazuje zapravo njegovu pravu, zastrašujuću narav.

Komentari tipa: „Ćao, tako ih sve treba šišati“, „Super, samo šišajte“ i „Imam dosta prijateljica koje bi sekle, a ne znaju“, zvuče zastrašujuće ako se zna da ih je napisao surovi silovatelj koji pre gnusnih napada šiša devojčice. No, to je delić njegovih aktivnosti na ovoj društvenoj mreži.

 

Jovanović je na stranicama za otkup kose komentarisao i ošišane devojčice rečima „Lepše je sa kraćom kosom“ i „Lepo ošišana, je l’ imala dugu kosu“. Videvši sliku jednog ošišanog dugačkog pramena ženske kose, on nije mogao da sakrije emocije pa je napisao: „Lepo, bogami, koliko je dugačka.“ Pored jednog video-snimka devojke sa dugom kosom Jovanović je „navijao“ da bude ošišana pa je napisao: „Pozdrav, kratko je ošišajte“ i „Lepa kosa i trebalo je ošišati“, a kraj drugog „Ćao, svaka čast, lepu kosu ste joj isekli“ i „Ja bih nju kratko šišao“. Kraj drugog snimka, gde je dugačka kosa skraćena do ramena, očigledno nije bio zadovoljan pa je ostavio komentar: „Ćao, trebalo je kratko ošišati“ – piše „Blic“.

 

 

Određen pritvor Jovanoviću

 

Jovanovićeve aktivnosti na Fejbuku bile su očigledno i predmet interesovanja odeljenja za visokotehnološki kriminal pa su mu u petak uveče stavljene lisice na ruke.

 

Određen pritvor „Malčanski berberinu“; Foto: M. Bukovac

 

Osumnjičen je sa svog profila na društvenoj mreži Fejsbuk, a preko aplikacije „Mesindžer“, u dužem vremenskom periodu slao poruke većem broju ženskih osoba u kojima ih je proganjao tražeći da mu dostave svoju isečenu kosu ili da ih šiša u zamenu za novčanu nadoknadu, saopšteno je iz MUP-a u subotu.

Njemu je određen pritvor do 30 dana.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*