Slovenac SKOČIO SA MOSTA u Nišavu zbog ljubavnih problema sa devojkom

Slovenac S.G.V. (45) pravim čudom prošao je samo sa lakšim povredama nakon što je skočio sa pešačkog mosta na Nišavi u blizini Gradske Toplane, i sa visine od oko deset metara upao u reku

Ilustracija
Foto: M. Bukovac

 

Nesvakidašnja drama, za koju se ispostavila da je motivisana ljubavnim problemima, odigrala se danas oko 11.30 sati naočigled šokiranih prolaznika koji su Slovenca uz pomoć policije izvukli iz reke.

– Video sam ga kako pada s mosta, učinilo mi se da pliva, ali kada sam prišao bliže primetio sam da ga voda obrće. Sa još jednim prolaznikom sam utrčao u reku i izvukao ga na obalu a ubrzo nam je u pomoć priskočila i policija. Dok smo ga spašavali povratio je, očigledno se nagutao vode – priča jedan od spasilaca.

Dodaje da je davljenik bio u primetno alkoholisanom stanju.

– Zaplitao je jezikom, kazao je da je iz Slovenije i da je u Niš došao sa devojkom ali da su se posvađali.

Hitna pomoć je razočaranog ljubavnika prebacila do Urgentog centra gde je ustanovljeno da ima lakše povrede, ali je za svaki slučaj naložena dalja dijagnostika.

Slovenac je imao puno sreće jer, iako je šansa da se utopi bila minimalna s ozbirom na to da je vodostaj Nišave ispod metra, postojala je mogućnost da se ozbiljno povredi prilikom skoka sa značajne visine u plićak.

Prema prvim informacijama, dvoje stranaca je bilo na proputovanju tokom kojeg su zastali u Nišu, ali se za sada ne zna razlog ljubavne svadje koja se umalo okončala tragedijom.

 

 

(Telegraf.rs)

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*