SKANDAL U NIŠU: Maloletnik opljačkao “Banku dobročinstva’!

Posle provere snimaka sa sigurnosnih kamera, policija identifokovala i privela dvanaestogodišnjaka koji je, u noći između utorka i srede, obio kiosk u kome se prikuplja novac za lečenje bolesne dece

Foto: niskevesti.info

 

Dvanaestogodišnji dečak obio je, u noći između utorka i srede, “Banku dobročinstva“ u Nišu – nezvanično saznaju „Novosti“. U policiji nam je rečeno da je maloletni lopov, koji je ukrao novac iz kioska u kome humanitarka Marina Adamović prikuplja novac za lečenje bolesne dece, identifikovan posle pregleda snimaka sa sigurnosnih kamera i da je priveden. Pljačka koju je počinio tretira se kao krivično delo teške krađe.

Adamovićeva, koja se već nekoliko godina bavi pomaganjem oboleloj deci iz cele Srbije je ogorčena.

 

Obijena“ Banka dobročinstva“
Foto: Marina Adamović

 

Kada sam došla jutros, nisam mogla da verujem svojim očima. Obe kase u kojima prikupljamo novac su otvorene i iz njih je uzet novac. Svako jutro u njima zatičem nekoliko hiljada dinara, s tim što se nekad desi da bude i više od 20.000 dinara. Novac se skuplja noću nakon mog odlaska iz banke“, rekla je ona.

Inače, “Banka dobročinstva“, koja je otvorena 12. decembra prošle godine, nalazi se u strogom centru Niša, u Pobedinoj ulici, samo 50 metara od sedišta Policijske uprave.

 

3 komentara

  1. Velika sramota, dokle smo mi pali..

  2. Pa mi smo bagra.

  3. Nije Milosevic kriv…

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*