SKANDAL Direktor GAK u Nišu: Epidural je privilegija dece naših kolega

 

Kad kažem privilegovana, ne mislim na ljude koji su došli i sebi to obezbedili novcem, mislim pre svega na decu naših kolega s kojima radimo svaki dan, rekao je dr Lukić gostujući na Niškoj televiziji

GAK Niš | Arhiva NV

GAK Niš | Arhiva NV

 

Direktor Ginekološko-akušerske klinike niškog Kliničkog centra dr Bojan Lukić, priznao da je epiduralna anestezija pri porođaju privilegija koja je rezervisana samo za decu njegovih kolega.

„Tačno je da se ponekad to uradi, tačno je da su to uglavnom privilegovana lica. Kad kažem privilegovana, ne mislim na ljude koji su došli i sebi to obezbedili novcem, mislim pre svega na decu naših kolega s kojima radimo svaki dan“, rekao je dr Lukić gostujući u emsiji Niške televizije „Dobar dan.“

Voditeljka emisije je oštro reagovala, pitajući ga zašto oni imaju te vrste privilegije, Lukić je prvo odgovorio da nema komentar, a ona nastavio da su u pitanju ljudi sa kojima rade toliko godina.

Dr Bojan Lukić | Foto: NTV

Dr Bojan Lukić | Foto: NTV

 

„Pitate me stvari… Ako ste s nekim jeli istu koru hleba 30 godina i on dođe da vas moli za dete, Vi mi kažite kako ćete da poštujete tu priču. A onda onaj koji bi trebalo to da radi, pristane to da radi preko svojih mogućnosti, šta da radimo“, pita se dr Lukić.

U nastavku emisije pomenuo je i da epidural košta 12.000 hiljada, poredeći cenu sa odlaskom kod ženskog frizera, ali da i bi u slučaju da anesteziju dobije svako ko želi, u stalni radni odnos trebalo da bude primljeno 7 anesteziologa, što je, prema njegovim rečima, trenutno nemoguće.

3 komentara

  1. Ovog čoveka!!! Posle prvog porođaja me je on pregledao za otpust. Posle pregleda nisam mesec dana mogla da sedim, ležim ni hodam! Imala sam 26 konca, pokidao mi je 3 prilikom pregleda!

  2. Zašto Dejan Mitić nije direktor ili nešto više? Zaslužuje to više nego bilo ko drugi!

  3. Sram vas bilo, sramota! 2 dana ste me maltretirali, jedva preziveh, dete i dalje vuce posledice zbog vase neodgovornosti a vi otvoreno pricate da date epidural preko veze!!! Gde ce vam dusa

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*