Šešelj u Nišu: Samo sam ja u stanju da pobedim Vučića

Vojislav Šešelj, predsednički kandidat ispred Srpeke radikalne stranke prognozirao je danas da će biti drugog kruga predsedničkih izbora, a na pitanje da li će on biti jedan od konkurenata, rekao je

Vojislav Šešelj na trgu Stevana Sremca u Nišu Foto: gradjanin.rs

 

Ne vidim drugog ko bi mogao ući u drugi krug ako ja ne uđem. Znate li vi nekoga? Ako pretpostavimo da će Vučić sigurno ući u drugi krug, ko je u stanju da pobedi Vučića, od mene. Je li Vuk Jeremić- nije, Saša Janković – nije, Preletačević – nije. Ja mislim da sam jedini u stanju da pobedim Vučića,ali i da sam jedini u stanju da kontrolišem izvršnu i zakonodavnu i sudsku vlast, a što znači Vučićevu vladu i njegovu parmalentarnu većinu – rekao je Šešelj danas popodne na konferenciji za novinare ispred T.C. Kalča u Nišu.

On se na novinarsko pitanje zapitao šta je to opozicija?

Mi smo opozicija Vučićevoj vlasti, ali smo opozicija i prema prozapadnim partijama. Oni su nama mnogo veći protivnici od Vučića. Ne daj bože da nam se vrate DOSmanlije. To bi bila kompletna propast. Dakle, mi hoćemo da oborimo naprednjake i Vučića sa vlasti da bi smo došli na njihovo mesto, a ne da vratimo DOSmanlijski režim – naveo je Šešelj.

On je danas obišao mesta Nišavskog okruga i najavio miting u Nišu za 27. mart u 17 sati na Trgu kralja Milana.

Ako me pitate za prvi potez je polaganje zakletve, a onda ću pozvati sve parlamentarne stranke u interesu Srbije radi dogovora i ponudiću im saradnju u interesu Srbije, zaključio je Šešelj.

On je rekao da je za njega „Hag završena priča jer ih je pobedio“.

6 komentara

  1. Ave Beli!

  2. Učitelj i učenik…Komedija a u isto vreme i tragedija naše „jake“ Srbije. Gde mi živimo Bože?!

  3. SAMO JAKO – AVE Beli! Sirotinja uzvraca udarac!!

  4. Gospodin Vučić je jedini pravi kandidat za predsednika Srbije i ima najveću podršku jer Srbija sa njim ide u pravom smeru i već se nazire bolja budućnost!

  5. Sistem te laze

    E moja Srbijo jadna ti sa ovakvim politicarima

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*