SERIJA SAMOUBISTAVA U NIŠU: Starica se jutros “ušetala” u Nišavu

 

Nišlijka S. Đ. (88) udavila se u Nišavi jutros oko 7 časova.

nisava

Foto: Arhiva PNV

 

Kako je ukazano u niškoj policiji, na osnovu izjava očevidaca ustanovljeno je da je žena izvršila samoubistvo, „ušavši u Nišavu sa šetališta na Keju Mike Paligorića“.

Beživotno telo nesrećne starice izvukli su oko 7.30 časova kod Medoševačkog mosta pripadnici tima za spasavanje na vodi Vatrogasno spasilačke brigade MUP-a u Nišu.

Prema podacima Hitne pomoći, od početka godine devet građana Niša podiglo je ruku na sebe, a veći broj njih se samopovređivao i najavljivao samoubistvo.

Beživotno telo nesrećne starice na obali Nišave

Beživotno telo nesrećne starice na obali Nišave

 

Pre dve dana, Nišlija M. T. (33) izvršio je samoubistvo pucajući iz pištolja sebi u usta. Stravična tragedija dogodila se pola sata iza ponoći u stanu njegove kume u potkrovlju zgrade na Bulevaru Nemanjića.

M. T. je samo rekao da ne može više da izdrži, i da je odlučio da prekrati život. Iako ga je kuma molila da se smiri, on je izvukao pištolj iz jakne, legao na krevet i pucao sebi u usta.

Cena serija suicida u Nišu ove godine počela je 3. januara, kada je Tatjana Lužanin (47), vaspitačica u niškom Domu učenika srednjih škola, izvršila samoubistvo skočivši sa osmog sprata stambene zgrade u kojoj je živela u Obrenovićevoj ulici u centru grada.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*