SEDNICA O AERODROMU ODLOŽENA: Vučić dolazi da se lično obrati Nišlijama

Sednica Skupštine grada Niša na kojoj bi trebalo da se odlučuje o sudbini aerodroma „Konstantin Veliki“ biće odložena, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić će se lično obratiti Nišlijama po ovom pitanju

Aleksandar Vučić

 

Ovo je za „Građanin“ izjavio Zvezdan Milovanović, poverenik Srpske napredne stranke u Nišu demantujući da je smenjen sa tog mesta što se juče i jutros govorkalo po Nišu kao i da je vrh stranke na ovo mesto postavio člana Izvršnog odbora Branka Malovića.

Sednica Skupštine grada je odložena samo zato što je Aleksandar Vučić izrazi želju da se lično obrati Nišlijama o prenosu vlasništva aerodroma. Kada će to biti, ja zaista ne znam jer to zavisi od obaveza i rasporeda predsednika. O mojoj smeni su glasine širili zlonamerni ljudi. Jedino što je tačno je da će u Niš doći Glišić, predsednik izvršnog odbora stranke, a sa njim možda i Branko Malović (na slici), a kako bi zajedno rešili neke nesuglasice u stranci. Naprotiv, dobio sam punu podršku za ono što radim, a Glišić će mi samo pomoći– rekao je Milovanović za  „Građanin“.

 

Branko Malević ne zamenjuje Zvezdana Milovanovića na mestu poverenika SNS Niš

 

Ime Branka Malovića iz Pančeva se u Nišu spominjalo po tome što se prepričavalo da će on zameniti Milovanovića na mestu poverenika, a na internetu se mogu naći tekstovi o tome kako je i na koji način sređivao nesuglasice u stranci u Banatu i još nekim mestima.

Mi iz gradskog budžeta ne možemo sami da finansiramo razvoj aerodroma, to je jasno. Odluka Gradskog veća i Zorane Mihajlović(ministarka saobraćaja i građevinarstva) je bila ishitreno izrečena i zato se dogodilo šta se dogodilo. Po internetu su se proširile te vesti koje nisu tačne i u njih ne bi trebalo verovati – zaključuje Milovanović.

On dodaje da će uskoro biti objavljeno zvanično saopštenje o odlaganju sednice Skupštine grada Niša koja je zakazana za 10. april.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*