Sedam puta obljubio devojčicu: Ujak monstrum dobio osam godina robije

Branislav Z. (21) iz Malošišta kod Doljevca osuđen je na osam godina zatvora jer je sedam puta za godinu dana obljubio maloletnu A. A. (11), inače ćerku svoje polusestre

Foto: M.Bukovac

 

Prvostepenom presudom Višeg suda u Nišu njemu je bila izrečena kazna od sedam godina zatvora, ali je Apelacioni sud preinačio presudu i povećao mu kaznu na osam godina robije zbog obljube nad detetom u produženom trajanju.

Kako je utvrđeno na suđenju, on je prvi put imao seksualne odnose sa devojčicom u julu 2016. godine, u svojoj kući, kada je imala svega devet godina!

Nakon što ju je deflorisao, sutradan je ponovo imao seks sa devojčicom u svojoj kući, a zatim nakon mesec dana još dva puta u istom danu, u razmaku od dva sata. Nakon nekoliko dana, ponovo je obljubio sestričinu u šumi kod Malošišta, gde su išli po drva, a krajem maja i u iznajmljenom stanu u Beogradu, gde je ona boravila sa porodicom.

Poslednju obljubu počinio je početkom jula 2017.godine na njivi u Knežici, kada je pošao da devojčicu isprati na autobus za Beograd, piše Blic.

Slučaj je 5. jula prošle godine policiji prijavila majka devojčice R. A. jer je slučajno načula „ljubavi“ u toku telefonskog razgovora između devojčice i ujaka.

Kada je dete odvedeno na pregled kod lekara, utvrđeno je da je razdevičena. Onda je ispričala šta joj je ujak radio i klupko je počelo da se odmotava.

Sud je našao da je okrivljeni Branislav bio svestan svojih radnji da vrši obljubu nad detetom koje ima samo devet godina.

Branislavu će se u kaznu uračunati vreme provedeno u pritvoru u kojem se nalazi od 5. jula prošle godine.

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*