REŠENA MISTERIOZNA SMRT U NIŠU: Svirepo ubio nemoćnu staricu (83), pa pokušao da pobegne!

 

Ružici Talević (83) u stan u Ulici Dimitrija Tucovića 3/7  upao razbojnik, višestruki povratnik Igor Useinović (32) iz okoline Žitorađe i tukao je do smrti

Zgrada u kojoj je ubijena Ružica Talević | Foto: Novosti online

Zgrada u kojoj je ubijena Ružica Talević | Foto: Novosti online

 

Starica Ružica Talević (83) glavom je platila nesmotrenost, kada je u ponedeljak oko dva sata ujutro, posle zvonjave, otključala vrata stana u Ulici Dimitrija Tucovića 3/7.

Tada je u njen dom upao razbojnik, višestruki povratnik Igor Useinović (32) iz okoline Žitorađe i staricu tukao do smrti.

Policija u Nišu saopštila je da je identifikovala i uhapsila osumnjičenog. Kako saznajemo, Igor Useinović je posle zločina pokušao da pobegne kod sestre u Požarevac, ali je uhapšen na autobuskoj stanici u Aleksincu. Ubistvo je policiji prijavio niški Zavod za hitnu medicinsku pomoć, koju je prethodno alarmirao Ružičin sin kada je mrtvu majku u lokvi krvi zatekao na podu u kuhinji.

Prema našim saznanjima, Igor Useinović je bio ubeđen da Ružici Talević živi sama pa je, posla ulaska u stan, odmah počeo da je krvnički tuče. Potom je počeo premetačinu ali je, kako se pretpostavlja, uvideo da je u stanu i staričin sin, koji je dotad spavao. Zato je pobegao sa mesta zločina.

Policija utvrđuje da li je bilo šta odneto iz stana. Osumnjičenom je određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*