RADNIČKI BIO EGAL I SA ZVEZDOM; Haskić: Bitno je da nismo izgubili utakmicu

Iz ovog meča možemo dobiti mnogo, čekaju nas još četiri meča do zimske pauze i trudićemo se da nastavimo sa kvalitetnim partijama i ostanemo na ovoj poziciji koju smo igrama zaslužili, kaže Nermin Haskić

Foto: gradjanin.rs

 

Radnički iz Niša je i u meču sa Crvenom zvezdom pokazao da je zasluženo u vrhu srpskog fudbala. To je bio i zaključak Nermina Haskića, golgetera Nišlija, koji je zatresao mrežu Milana Borjana u 15. minutu i tokom meča zadavao mnogo muka Srđanu Babiću i Milošu Degenku.

Sve što smo obećali u najavi utakmice se i ispunilo. Publika je videla jednu lepu, dinamičnu utakmicu sa mnogo golova i dobrih akcija. I krajnji rezultat je negde realan i dobar za nas. Bitno je da nismo izgubili i da smo nastavili seriju koja traje još od one prve utakmice sa Zvezdom. Iz ovog meča možemo dobiti mnogo, čekaju nas još četiri meča do zimske pauze i trudićemo se da nastavimo sa kvalitetnim partijama i ostanemo na ovoj poziciji koju smo igrama zaslužili – rekao je Haskić.

Napadač iz Bosne Hercegovine je ove sezone zatresao mrežu i Crvene zvezde i Partizana, sa osam pogodaka drugi je strelac lige iza Alekse Vukanovića.

To mi mnogo znači. Jedan od razloga zbog kojih sam došao u Srbiju su upravo te utakmice protiv Zvezde i Partizana i drago mi je što sam uspeo da im dam golove. Ja ne bih stavljao sebe u prvi plan, jer smo mi pre svega jedan odličan kolektiv i normalno je da na utakmicama iskoči jedan pojedinac. Ja sam radnik ove ekipe i uvek ću davati maksimum za nju – ponosno kaže Haskić.

 


LALATOVIĆ: PONUDE IMAM…

 

Trener Radničkog Nenad Lalatović, posle dva meča koja je preskočio zbog bolesti, našao se na klupi a posle remija završio je i na rukama igrača. Sijao je od sreće, a opet ostao zagonetan po pitanju produžetka ugovora:

Tu sam do decembra, posle toga ćemo videti. Ne krijem da već imam nekoliko ponuda, a s druge strane voleo bih da osvojim trofej sa Radničkim. Možda Kup jer se finale igra u Nišu. Videćemo

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*