PRILIKA ZA RADNIKE MAŠINSKOG PROFILA

EKO MEĐIMURJE d.d. je jedan od vodećih evropskih metaloprerađivača koji za rad u proizvodnom pogonu u Čakovcu na severu Hrvatske zapošljava više radnika mašinskog profila: zavarivače i metalobravare

Radi se firmi koja u Hrvatskoj zapošljava 520 radnika i celokupnu svoju metalsku proizvodnju plasira na zahtevno zapadnoevropsko tržište gde ostvaruje preko 30 miliona evra godišnjeg prihoda. U EKO Međimurju d.d. se proizvode delovi mašina i oprema za renomirane svetske proizvođače opreme poput Caterpillara, Komatsua, Liebherra, Wirtgena… Da bi mogli ispuniti stroge zahteve kvaliteta stranih partnera, u EKO Međimurju d.d. raspolažu sa najsavremenijim mašinskim parkom za obradu metala u regionu na kojima rade stručni i edukovani radnici.

U istraživanju organizacijske klime i zadovoljstva radnika 93 % radnika ocenilo je EKO MEĐIMURJE d.d. kao poželjnog poslodavca, a pritom kao najjače kvalitete kompanije sami radnici ističu: snagu, veličinu, ugled i uspešnost firme, redovnu isplatu plata, stabilnost i sigurnost, proizvodni potencijal, orijentaciju na izvoz.

U EKO Međimurju su odlični uslovi rada jer je to firma koja svojim radnicima osigurava sigurna i redovna primanja do 10. u mesecu, a ta su primanja čak 30 % veća od proseka. Poseban radni doprinos i angažman se dodatno nagrađuje stimulacijama, a svi oni koji se žele usavršavati i napredovati imaju podršku i pomoć firme.

Zbog stalnog rasta i širenja poslovanja, EKO MEĐIMURJE d.d. zapošljava više radnika metalske struke u Čakovcu (Hrvatska):

1. MAŠINOBRAVAR (m/ž)
2. ZAVARIVAČ (m/ž)

Za sve radnike iz Srbije organizujemo smeštaj i topli obrok te iznadprosečna primanja u skladu sa evropskim standardima.

Prijave se primaju do 05.01.2018. godine.
Prijave se šalju u pisanom obliku sa biografijom na adresu EKO MEĐIMURJE d.d., Šenkovec, Braće Radić 37, 40000 Čakovec ili na e-mail adresu posao@eko.hr,  a sam tekst konkursa za radnike sa područja Srbije dostupan je ovde: http://www.eko.hr/careers

Početkom januara će u Srbiji biti organizovano predstavljanje firma EKO Međimurje d.d. i razgovori za posao sa prijavljenim radnicima koji zadovoljavaju uslove konkursa.

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*