Prilika za mlade – ovog leta provedi 6 nedelja u inostranstvu

Da li želiš da provedeš nezaboravno leto? Da li želiš da stekneš nove prijatelje širom sveta? Ili provedeš 6 nedelja u inostranstvu?

Neka ti ovo leto bude leto za pamćenje! Ukoliko želiš da upoznaš nove zemlje i kulture, ostvariš nova poznanstva, nezaboravni provod, prijatelje, usavršiš znanje stranog jezika, onda je ovo jedinstvena šansa da se prijaviš! Upravo ovakve AIESEC prakse su baš za tebe!

Global Volunteer je internacionalni program volontiranja namenjen mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju, otkrivanju novih i širenju svoje kulture. Ovaj program praksi čini mreža projekata širom sveta koji se bave temama kao što su: multikulturalnost, tolerancija, edukacija mladih i širenje svesti o globalnim problemima poput ljudskih prava, edukacije i liderstva. Smeštaj je obezbeđen u toku celog trajanja praksa.

Global Entrepreneur je internacionalni program stručnih praksi i idealan je za one koji žele da usavršavaju i upotpunjuju stručno znanje radeći u izazovnom okruženju. Ovaj program čini mreža projekata različitih oblasti, jedne od njih su Marketing, IT, grafički dizajn i obavljaju se u novoosnovanim i malim kompanijama. Ovo je idealni projekat za lično i stručno usavršavanje koje će vam sigurno pomoći u daljem radu. Takođe, smeštaj je obezbeđen u toku trajanja prakse.

Za prakse se mogu prijaviti maturanti srednjih škola, studenti, mladi do 29 godina. Jedan od projekata u tvom životu je lično usavršavanje, zato je ovo jedinstvena prilika da za vreme leta radiš na svom ličnom razvoju, kao i na razvoju liderstva, ali i da upoznaš različite metode rada u svetu i rad u drugačijem okruženju.

Ukoliko se pronalaziš u ovoj priči dođi na događaj  Jump Abroad – ovog leta provedi 6 nedelja u  u inostranstvu, koji će se održati 16.03.2017. u 18 časova u Univerzitetskoj biblioteci „Nikola Tesla“ kej Mike Paligorica 2.

 

 

Link za prijavu: https://podio.com/webforms/18039373/1211778

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*