Predstava „The Party“ zatvara sezonu smeha!

Urnebesna komedija pod nazivom „The Party“ zbog velikog interesovanja publike, ponovo je na repertoaru niškog Narodnog pozorišta i to 13. maja. Početak predstave zakazan je za 20 časova, a organizatori najavljuju vrhunsku predstavu i smeh do suza

 

Predstava „THE PARTY“ (po motivima komada “Pidžama za šestoro“) je urnebesna komedija situacije koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.

Radnja se odvija u jednom srpskom gradiću, u porodičnom domu zanimljivog bračnog para, Dragana i Ane. Zabuna, prevara, zataškivanja, podmićivanja samo su neki od elemenata suludog haosa koji se odvija jednog nezaboravnog vikenda. Na „tajnoj večeri“, organizovanoj samo za ljubavnike, ispostaviće se da će, zahvaljujući neželjenim gostima, dogoditi i otkriti još mnogo toga.

 

 

Komad je odrađen u režiji mladog niškog reditelja Marka Đurića a glumeAleksandar Marinković, Jasminka Hodžić, Dušan Matejic, Tanja Krčmarik iJelena Orlović. Kao specijalni gost u ovoj predstavi pojavljuje se Milan Strongman Jovanović.

Muzika za predstavu delo je Olivera Katića.

 

Proverite šta je to nasmejalo naše sugrađane.

Prodaja karata na biletarnici Narodnog pozorišta, u prostorijama Niških Vesti u Prvomajskoj 2 ili u City Cafe-u u parku Svetog Save po ceni od500 dinara.

Rezervacije ulaznica mogu se izvršiti putem broja 063/490 460

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*