POTRAGA I DALjE TRAJE: Nišlija skočio u Tisu?

Telo muškarca koji je u petak rano ujutro s mosta u Senti skočio u reku Tisu još nije pronađeno, potvrđeno je “Novostima” u Policijskoj upravi u Kikindi

Foto: Ilustracija

 

Telo muškarca koji je u petak rano ujutro s mosta u Senti skočio u reku Tisu još nije pronađeno, potvrđeno je “Novostima” u Policijskoj upravi u Kikindi.

Još se ne zna ni identitet lica koje je skočilo sa mosta visokog petnaestak metara. Međutim, u Osnovnom javnom tužilaštvu u Senti saznajemo da se pretpostavlja da je u reku skočio muškarac iz Niša ili okoline.

Pretpostavlja se da je utopljenik iz Niša ili okoline, jer je sa druge strane reke, prema Čoki, pronađen putnički automobil niških registarskih oznaka. Međutim, sve su to za sada samo pretpostavke , jer telo nije pronađeno i identitet muškarca koji je skočio u reku nije utvrđen – kažu u Tužilaštvu u Senti.

Podsećamo da su u petak ujutro, nešto pre pet sati, događaj policiji prijavili lokalni pecaroši koji su izašli na reku.

Pripadnici spasilačke jedinice “Senta” više puta su obišli obalu reke, nadajući se da će voda izbaciti telo, ali se to još nije dogodilo. Zato od petka traje potraga za telom muškarca, čiji identitet se još ne zna. Za istražne organe ovaj slučaj se vodi kao ubistvo ili pokušaj ubistva. Istraga i dalje traje.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*