PONOVO POŽARI U NIŠU: Izgorela još dva automobila

Dva vozila izgorela su noćas u najverovatnije podmetnutom požaru u ulici Milenka Hadžića kod broja 2 u niškom naselju Trošarina

Ilustracija, foto: M.Bukovac

 

Prema prvim informacijama meta piromana bio je „folksvagen pasat“ ali se vatra proširila i na „golf 1“ koji je bio parkiran u neposrednoj blizini.

Dragan Mladenović, stanar zgrade na čijem je parkiralištu došlo do paljevine, kaže da ga je probudila pucnjava guma. Oko jedan sat iza ponoći iz sna me je trgao jak prasak. Istrčao sam i video da gore dva vozila, plamen je bio ogroman.

– Radnik sa obližnje pijace je pozvao policiju i vatrogasce a ja sam otrčao da probudim komšiju čiji je „golf“ goreo. Međutim, on nije čuo zvonjavu tako da je tek jutros saznao da je ostao bez automobila – priča Mladenović. Dodaje i da je vlasnik „folksvagena“ takodje njegov komšija, piše Kurir.

Niška policija je potvrdila da im je u 1.45 prijavljen požar na „pasatu“ i da su policija i vatrogasci koji su izašli na lice mesta ugasili vatru.

– Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo i u toku je intenzivan rad na rasvetljavanju ovog događaja – rečeno je u policiji.

Za poslednjih dvadesetak dana u Nišu je zapaljeno šest vozila medju kojima i automobili zamenika gradonačelnika Miloša Bandjura i direktora JP „Tržnica“ Gorana Đorđevića.

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*