Pogledajte novi repertoar bioskopa Cineplexx Niš

Na repertoaru se ove nedelje nalaze tri nova filmska naslova, jedna premijera i spektakularni koncertni film grupe Muse „Drones World Tour”

Cineplexx Niš

 

„Neboder” –  Planetarna zvezda, Dvejn Džonson, glavni je glumac u uzbudljivom i napetom akcionom trileru „Neboder”. Bivši FBI agent zadužen za talačke krize i ratni veteran, Sojer, sada radi kao obezbeđenje visokih zgrada. Na svom zadatku u Kini otkriće da najviša i najbezbednija zgrada na svetu završava u plamenu.

 

Dok čovek za kojim se traga beži, Sojer će morati da pronađe odgovorne za požar i spasi svoju porodicu, zarobljenu u neboderu.

 

 

 

„Škola do bola” – U ovom filmu  pažnja je posvećena maturantima i pitanjima nasilja, migracije i jezičke sposobnosti među tinejdžerima. Čuveni nastavnik Zeki Miler (Elias M’Barek) je odlučio da njegovo „odeljenje malih čudovišta“ koje pravi više problema nego ikad, ipak položi maturu. Nažalost, klinci u njegovom haotičnom razredu, posebno Šantal (Jela Hase), Danger (Maks fon der Greben) i Zejnep (Gizem Emre), jednostavno ništa ne kapiraju i ne žele da uče. Kako će gospodin Miler uspeti da motiviše tinejdžere i ko će položiti maturu, kada ne može da računa ni na pomoć direktora u školi koja ima najgore rezultate u državi? U borbi protiv nasilja će mu pomoći novajlija Bigi Enzberger (Sandra Huler).

 

 

 

„Plan bekstva 2” – Godinama nakon što je pobegao iz ultramodernog zatvora iz kojeg je nemoguće pobeći, Rej je okupio novu vrhunsku ekipu. Međutim, kada jedan od članova njegovog tima nestane, Breslin je prisiljen da se vrati u pakao na zemlji i ponovo pobegne iz istog, kako bi spasio svog prijatelja osuđenog na brutalnu borbu poznatiju kao Had. U glavnim ulogama: Silvester Stalone, Dejv Bautista, Haime King, 50 Cent…

 

 

 

PREMIJERNO

 

„Mama Mia!Idemo ponovo” – Deset godina posle filma Mama Mia! koji je zaradio više od 600 miliona dolara širom sveta, vraćamo se na čarobno grčko ostrvo Kalokeri i uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama popularne grupe ABBA.

 

Ulogu Done i ovoga puta tumačiće jedna od najboljih glumica ikada, dobitnica Oskara, Meril Strip, zajedno sa Džuli Valters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje. Amanda Sejfrid i Dominik Kuper i u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i oskarovac Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva, Sema, Bila i Herija. Premijera je zakazana za sredu 18. jul sa početkom u 20 časova, a ulaznice se već nalaze u prodaji.

 

 

 

KONCERTNI SPEKTAKL GRUPE „MUSE“ NA VELIKOM PLATNU

 

 „Drones World Tour” – Višestruko nagrađivani bend Muse stiže 12.jula od 20 časova na veliko platno bioskopa Cineplexx Niš u spektakularnom koncertnom filmu „Drones World Tour”.   Muse je svoju ambicioznu svetsku turneju započeo 2015. godine, sa više od 130 koncerata širom sveta.

Glavni krivci za spektakularne vizuelne efekte ovog koncertnog filma, bili su dronovi koji su leteli iznad bine i preko publike, kao i LED laseri koji su se savršeno uklapali sa ritmom koji je bend diktirao na bini, stvarajući nestvaran distopijski svet. Karte za koncertni film benda, koji je poznat po energičnim živim nastupima i činjenici da svaki put pomere granice scenskog dizajna, su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Niš.

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*