Pogledajte novi bogat repertoar bioskopa Cineplexx Niš

Na repertoaru se ove nedelje nalazi šest novih filmskih naslova i Ladies night uz film „Zvezda je rođena”

Cineplexx Niš

 

„Blackkklansman” – Fantastični vizionar, Spajk Li, predstavlja nam neverovatnu priču o jednom američkom heroju. Početak sedamdesetih godina prošlog veka bio je period velikih društvenih previranja i borbe za građanska prava i jednakosti. Ron Stelvort postao je prvi afro-američki detektiv u policiji Kolorado Springsa, ali njegov dolazak dočekan je sa skepsom i otvorenom netrpeljivošću.

Neverovatna priča o jednom američkom heroju

 

Bez obzira na sve, on je rešen da uspe u poslu i učini da se za njegovo ime sazna i tako pomogne svojoj zajednici. Veoma hrabro ulazi u rizičnu misiju, da se infiltrira među članove Kju Kluks Klana.

 

 

„Pepermint” –  Dženifer Garner u adrenalinom nabijenom trileru i u svojoj najbolji ulozi do sada, za koju je naporno trenirala. Film prati majku koja se budi iz kome nakon što su joj muž i ćerka ubijeni u brutalnom napadu.

Majka koja se budi iz kome nakon što su joj muž i ćerka ubijeni u brutalnom napadu

 

Kad shvati da sistem štiti ubice od pravde, njena životna misija postaje osveta suprugove i detetove smrti. Provodi godine trenirajući kako bi pravdu uzela u svoje ruke.

 

 

 

Sibir” – Priča prati trgovca Lukasa Hila, koga igra fantastični Kijanu Rivs, koji zbog retkog i veoma skupog dijamanta odlazi u hladnu Rusiju. Borba počinje kada dijamant nestane, a ruska mafija koja ga želi, gubi strpljenje.

Zbog retkog i veoma skupog dijamanta odlazi u hladnu Rusiju

 

Akcija, ruski mafijaši i hladna sibirska zima, nisu jedine odlike ovog filma, tu je i malo romantičnija strana priče, nepokolebljiva ljubav koja se rađa između Lukasa i ruskinje Katje (Ana Ularu).

 

 

 

Stopalići” 2D/3D – Jeti ili ne, oni dolaze! Animacija za sve uzraste, o mladom jetiju koji pronađe nešto za što je mislio da ne postoji – čoveka! Ono što se do sada smatralo mitom, postaje stvarnost kada jeti Migo doživi susret s čovekom.

Ono što se do sada smatralo mitom, postaje stvarnost kada jeti Migo doživi susret s čovekom

 

Migovo otkriće donosi mu slavu i devojku iz snova, ali baca njegov svet u haos.

 

 

 

Ubiti po viđenju” – Nemilosrdni ekstremista Bazgaev, odgovoran za terorističke napade u kojima je poginulo na stotine civila, među njima i deca, planira nove akcije.

Film je zasnovan na istinitoj priči

 

Ali tu je grupa specijalaca koja ga prati i planira da ga uništi. Film je zasnovan na istinitoj priči. Glavne uloge u filmu tumače: Igor Petrenko i Aleksej Vertkov.

 

 

 

Zlogonje” – „Zlogonje“ je priča o Jovanu, dečaku od deset godina koji je rođen sa parcijalnom cerebralnom paralizom. Kroz svoju maštu Jovan beži u svet fantazija u kojima, nesputan svojim fizičkim nedostatkom, je slobodan da uradi i bude ko god poželi. Iznenada, u njegovo odeljenje stiže nova učenica Milica. Milica malo po malo probija zid koji je Jovan izgradio oko sebe da bi se sačuvao od emotivnog povređivanja i poziva ga u avanturu oslobađanja njenog oca od njegove nove žene, Miličine maćehe, za koju veruje da je veštica i da ga je začarala Jovan dolazi do ključnog trenutka, kada mora da prihvati sebe takvog kakav je i baci se u tu najveću avanturu od svih – život.

Kroz svoju maštu Jovan beži u svet fantazija

 

Kada to učini pred njim se otvara ceo jedan novi svet, u kome će zajedno sa Milicom otkriti istinsku prirodu veštice i na potpuno neočekivan, ali i zreo način savladati pretnju. I postati pravi heroj.

 

 

 

 

LADIES NIGHT

 

Zvezda je rođena“ – Treći rimejk filma „Zvezda je rođena” iz 1937. godine dolazi nam u potpuno novom ruhu, osvežen rediteljskim debijem Bredlija Kupera i glasom višestruko nagrađivane muzičke zvezde današnjice, Lejdi Gage.

Ladies night događaj, u sredu 3. oktobra od 20 časova

 

Priča o ljubavi, spletkama i ljubomori razgaliće vas na Ladies night događaju, u sredu 3. oktobra od 20 časova. Film govori o tragičnoj ljubavi između iskusnog muzičara na zalasku karijere i mladoj pevačici u usponu. Obiluje fantastičnom originalnom muzikom koju je pisao sam Kuper, a sve su pesme u filmu snimane uživo.

 

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*