Počinje besplatan program stručnog usavršavanja i osposobljavanja za vozače autobusa

Kompanija Arriva Litas pokreće besplatan program koji će omogućiti sticanje uslova i rad na poslovima vozača autobusa u poslovnim jedinicama u Beogradu, Kragujevcu, Nišu i Požarevcu

Besplatan program za sve vozače!

 

Program kompanije Arriva Litas sastoji se u finansiranju sticanja „D“ kategorije za upravljanje motornim vozilom od strane kompanije, koja je ujedno i budući poslodavac, imajući u vidu da će sa kandidatom koji stekne zvanje vozača autobusa po ovom programu Arriva zaključiti ugovor o radu na neodređeno vreme. Kompanija će za odabrane kandidate, za koje je uslov da već poseduju vozačku dozvolu „C“ kategorije, snositi troškove praktične i teorijske nastave u ovlašćenoj i odabranoj auto školi, kao i polaganje ispita.

Besplatan program je namenjen građanima Republike Srbije koji poseduju „C“ kategoriju za upravljanje motornim vozilom, a zainteresovani su da sa Arriva Litas, kao pouzdanim i odgovornim poslodavcem, zasnuju radni odnos za obavljanje poslova vozača autobusa.
Cilj ovog programa je omogućavanje dokvalifikacije za sticanje uslova za obavljanje poslova vozača autobusa, kao i obezbeđivanje kvalitetnih kadrova na ovoj poziciji u određenom periodu.

 

 

USLOVI

 

Državljanstvo Republike Srbije;
Najviše 40 godina života;
Najmanje III stepen školske spreme;
Zdravstvena sposobnost za vozača autobusa;
Posedovanje vozačke dozvole „C“ kategorije;
Neosuđivanost za dela protiv bezbednosti saobraćaja;
Da kandidatu nije izrečena zabrana upravljanja motornim vozilom, koja je na snazi u vreme podnošenja zahteva ili nije stupila na snagu do podnošenja zahteva.

Dodatne informacije o uslovima konkursa možete pronaći na  www.arriva.rs

 

 

(naissus.info)

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*