Pezioneri iz Medijane uživaju na letovanju u Grčkoj

Gradska opština Medijana organizovala je letovanje za 200 penzionera sa svoje teritorije na Grčkom ostrvu Evia u mestu Pefki. Kako smo saznali iz opštine Medijana, penzioneri su se smestili bez problema

Smestili se bez problema

 

Od 27.maja do 6. juna na Eviji će se odmarati penzioneri sa najnižim primanjima. Deca i unuci došli su da ih isprate i smeste u autobuse, baš kao što su oni njih nekada ispraćali.

Gužva oko autobusa i vesela lica naših starijih sugrađana uz stisak ruke i zahvalnost predsedniku što ih se opština setila i omogućila im da i oni odmore na moru govore da je Gradska opština Medijana napravila pravi potez.

Želeli smo da našim sugrađanima koji su došli u neke lepe godine, a na žalost imaju male penzije i uglavnom nisu u mogućnosti da sami sebi plate letovanje, poklonimo odmor u društvu njima bliskih i srodnih ljudi po godinama i razmišljanju“, rekao je predsednik GO Medijana Milan Krstić .

 

Deca i unuci došli su da ih isprate i smeste u autobuse

 

On je putnicima poželeo srećan put, lepo vreme i dobar provod, a oni su ga pozvali da ih poseti i proveri kako im je u Grčkoj.

Uslov za ovaj put bio je da penzioner živi na teritoriji GO Medijana, da mu penzija ne prelazi iznos od 23 700 dinara i da ima važeći pasoš. Opština je pokrila troškove puta i smeštaja, a penzioneri ishrane.

Jedan komentar

  1. Za to ja radim 12h dnevno, da placam porez, da vuckovi penzosi od mojih para letuju, a ja more nisam video 5 godina!

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*