PEVAJ, SRBIJO: Sjajan start Srbije, Kolarov za pobedu protiv Kostarike!

Reprezentacija Srbije značajnom pobedom je počela Svetsko prvenstvo u Rusiji. Fantastičnim golom kapitena Kolarova iz slobodnog udarca u 56. minutu savladana je Kostarika 1:0

Foto: FSS

 

U drugom meču grupe večeras od 20 sati sastaju se Brazil – Švajcarska.

Kapiten fudbalske reprezentaciej Srbiej Aleksandar Kolarov rekao je da mu je gol za pobedu protiv Kostarike (1:0) među najdražim u karijeri i dodao da sada emocije moraju da se ostave po strani.

„Gol koji smo željno iščekivali. Važna pobeda, ali sada treba držati emocije po starni, imamo još dve utakmice i lepu situaciju da prođemo grupu. Funkcionisali smo kao tim i sa ovakvim ponašanjem možemo se nadati samo dobrom”, rekao je Kolarov za RTS.

 

Matić: Moglo i ubedljivije

 

Zamenik kapitena Nemanja Matić istakao je da je trijumf mogao da bude i ubedljiviji. „Nadam se da smo obradovali naciju. Nismo očekivali da će da bude lako, ovde su najbolje selekcije na svetu, svaka utakmica je pravi „rat” i nastavićemo da se borimo. Mislim da smo zaslužili malo više od 1:0, ali zadovoljni smo”.

Luka Milivojević naveo je da je sada drugi kruz veoma blizu.

„Najbitnija pobeda, sad smo blizu prolaska u drugi krug. Moramo da budemo zadovoljni, imali smo puno šansi, mogli smo da rešimo i ranije, ali svakako zaslužena pobeda”, poručio je Milivojević.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*