Pero Defformero u petak u Nišu

Kao što smo ranije najavili, novokomponovana gastarbajt – metal atrakcija iz Novog Sada zvana „Pero Defformero“, nastupiće u Nišu u petak 14. aprila u klubu Feedback od 22 sata

 

Ovaj prekvalifikovani folk-metal bend, potpuno je nepoznat po hitovima „Gastarbajter“, „Došli smo do kraja puta“, „Metal sviraću“, „Gotičarka“, „Volim te“ i dr. Ono što ova legendarna hipster-folk, deter-djent, turbo-symphonic supergrupa nudi je jedinstveni audio-vizuelni doživljaj muzike, te se on može uporediti jedino sa prvim seksualnim iskustvom: Nebitno da li je doživljaj bio strastven i dugačak ili kratak i smešan, sa jednom činjenicom složiće se svi – Pamti se celog života!

 

“U duhu i raspoloženju one stare pesme koja kaže – Niški Feedback, topla soba, za defformisanje, živa zgoda, dolazimo i mi, Pero Defformero, u vaš prelepi grad! Dugo se nismo družili sa niškom publikom pa ćemo iskoristiti izlazak našeg novog singla – Hipster, kao povod da dođemo i svojski se potrudimo da održimo još jedan sjajan koncert. Ova pesma je ujedno i najava našeg novog albuma čije je snimanje u toku i za koji se iskreno nadamo da će ugledati svetlost dana na jesen. Vidimo se u petak 14. aprila na internacionalnom skupu Gastarbajt-Hipstera !!!“ – poručuju iz benda.

Cena ulaznice u pretprodaji je 700 dinara i one se po ovoj ceni mogu kupiti u Cd Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza), Energy music shopu (TPC Kalča-prizemlje), pivnici Nemir (Obilićev Venac 35) i pivnici Ministarstvo (Vojvode Vuka 12) sve do dana koncerta. Cena ulaznice na dan koncerta iznosiće 800 dinara, ukoliko se ulaznice ne rasprodaju do tada. Broj karata je ograničen, a podsećamo da je prethodni koncert benda u istom prostoru bio rasprodat.

 

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*